05.01.2009. / 11:45

Autor: Anamarija Kronast

Victoria Beckham doputovala u Dubai

Posh Spice nije došla sa suprugom nego je naknadno doputovala kako bi prisustvovala svečanoj večeri nogometnog kluba Milan, a slobodno je vrijeme ponovno iskoristila za shopping


Victoria Beckham u D&G kreaciji koju je nedavno kupila u MilanuVictoria Beckham u D&G kreaciji koju je nedavno kupila u MilanuVlasnici ekskluzivnih dućana u Dubaiju danima su čekali da supruga poznatog nogometaša Davida Beckhama konačno dođe u Emirate. Naime, članovi nogometnog kluba Milan već su krajem prošle godine došli na pripreme u Dubai, no Pos Spice nije odmah došla sa suprugom.
Spekulira se da je razlog tome prijetnje smrću koji je nogometaš dobio uoči puta pa su pripadnici službe sigurnosti savjetovali Victoriji da malo odgodi putovanje.
Ipak, na koncu se pojavila na večeri kluba održanoj u Dubaiju.
U međuvremenu lijepa je pjevačica obišla i ondašnje dućane u koje je već došla roba iz kolekcija proljeće ljeto.
I na večeru je došla pod budnom paskom tjelohraniteljaI na večeru je došla pod budnom paskom tjelohraniteljaNju, naime, rasprodaje ne zanimaju, a važno joj je samo da što prije nabavi it stvari sezone. Zahvaljujući svojem ugledu s tim neće imati problema, a premda ju u Emiratima nisu pratili poznati dizajneri, ipak se sjajno snašla u dizajnerskim buticima. Koliko je potrošila još uvijek nije poznato. Inače, David je dobio ponudu za kupnju stana u luksuznom tornju Burj u Dubaiju koji je tek u izgradnji, a bit će visok 820 metara. (Fotografije: Reuters)

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika