06.01.2009. / 00:08

Autor: Anamarija Kronast

Adnan Babajić pobjednik je prve Operacije Trijumf

Bosanskohercegovački pjevač najviše se svidio gledateljima u čak pet država, a premda je svojedobno zbog nominacije želio odustati, na kraju mu se trud ipak isplatio

Nakon proglašenja pobjednika Adnan se nije ni trudio zadržati suzeNakon proglašenja pobjednika Adnan se nije ni trudio zadržati suzeU finalnoj emisiji Operacije Trijumf glasalo je više od milijun gledatelja, a najviše njihovih simpatija dobio je bosanskohercegovački pjevač Adnan Babajić. Publika u studiju, doduše, i nije bila toliko oduševljena tom odlukom, no presudnu riječ su ipak imali gledatelji. No, Adnanovu sreću te večeri baš ništa nije moglo pokvariti, te je i proplakao pred tv kamerama.
Dvadesetjednogodišnjak je pohađao srednju glazbenu školu, no kaže da je samouk i da obožava pop glazbu. Dosad se već prijavljivao na glazbena natjecanja u Bosni i Hercegovini, no bez nekog velikog uspjeha.
Smatra da prava zvijezda mora imati glas i stas, a uzor mu je Bryan Adams. Volio bi otpjevati duet sa Željkom Joksimovićem jer obožava njegovu skladbu Lane moje. Adnan svira haromoniku, gitaru i bubnjeve, a glazbom se bavi već četrnaest godina.
Pobjedom u Operaciji Trijumf osvojio je ugovor u Universal Musicom, koji izdaje albume Rihanne, Metalice, Nelly Furtado, Black Eyed Peas i Amy Winehouse.
Stoga su mu, zahvaljujući pobjedi, otvorena i vrata međunarodne karijere.
Sada mu preostaje odlučiti zanima li ga mogući glazbeni proboj na europsko tržište ili karijera pop folk pjevača, što u njemu vidi Tonči Huljić.
Ipak, prije svega toga Adnan će slaviti sa svojim Babajićima koji će za njegov povratak kući iznajmiti limuzinu.

Vezane vijesti

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Pjevačica ujedno i sudionica showa "Operacija trijumf", Ana Bebić ostala je prilično iznenađena kada se vratila na jedno beogradsko parkiralište gdje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika