06.01.2009. / 15:28

Autor: Dean Sinovčić

Čudo neviđeno: Rolex spasio život Owenu Wilsonu

Tvrtka „Melrose Jewelers“ tvrdi „Noseći Rolex Submariner i posjećujući Rolex humanitarne evente Owen Wilson je shvatio da je njegov život vrijedan i treba ga živjeti".

Glumac Owen Wilson pokušao se ubiti u ljeto 2007. godine, nakon prekida s Kate HudsonGlumac Owen Wilson pokušao se ubiti u ljeto 2007. godine, nakon prekida s Kate HudsonTvrtka „Melrose Jewelers" koja se smatra najvećim svjetskim distributerima satova Rolex i najvećim internet prodavačem Rolex satova, objavila je krajem prošle godine press release u kojem objašnjava kako su upravo satovi Rolex spasili život glumcu Owenu Wilsonu te mu pomogli tijekom psihičkog oporavka. S obzirom da se ovakva medijska manipulacija rijetko viđa, objavljujemo dijelove press releasea da bi shvatili što su sve agenti za odnose s javnošću spremni napisati i objaviti kako bi dobili besplatnu reklamu.
Na početku press releasea citira se magazin Time iz ljeta 2007 godine gdje se govori o navodnim problemima Owena Wilsona s drogom i depresija zbog raskida veze s glumicom Kate Hudson, a nastavlja se s citiranjem magazina People gdje se navodi kako je Wilson tada pokušao samoubojstvo. Zatim slijedi kaos, podsjeća se da je Owen Wilson nosio sat Rolex GMT Master u filmovima „Lovci na djeveruše" i „Panika pod morem", ali privatno nosi Rolex Submariner. „Očigledno, kvaliteta Rolex satova pomogla je Owenu da shvati i prihvati kvalitetu vlastitog života", navodi se u press releaseu. Dalje se citira New York Post koji je u studenom 2007. godine objavio da se Owen Wilson vraća u javni život jer se pojavio, a gdje drugdje no na eventu zvanom Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative gala u Lincoln Centru u New Yorku. To je dovoljno da se zaključi da je Rolex odigrao ključnu ulogu u oporavku Owena Wilsona. „Noseći Rolex Submariner i posjećujući Rolex humanitarne evente Owen Wilson je shvatio da je njegov život vrijedan i treba ga živjeti. Još jednom, preciznost i kvaliteta Rolexa dokazala je da da Rolex satovi spašavaju život na više načina", zaključak je press releasea.
Da ne povjeruješ!

Vezane vijesti

Glumac Owen Wilson postao otac dječaka

Glumac Owen Wilson postao otac dječaka

Američki glumac Owen Wilson i njegova partnerica Jade Duell postali su roditelji dječaka rođenog na Havajima u petak, potvrdila glasnogovornica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika