06.01.2009. / 18:02

Autor: Anamarija Kronast

Ivanka Mazurkijević priznala da uživa u sado mazo seksu

Pjevačica grupe Stampedo odala je da bi se radije seksala samo jednom godišnje ako bi unaprijed znala da će biti kvalitetno


Pjevačica priznaje da joj se sviđaju Clint Eastwood i Robert RedfordPjevačica priznaje da joj se sviđaju Clint Eastwood i Robert RedfordPremda je kazala kako zapravo i nema nekih posebnih seksualnih maštarija, pjevačica Ivanka Mazurkijević priznala je da voli sado mazo seks, te da uživa kad ju dečko udari po guzi.


-Tek toliko da se zacrveni-otkrila je tridestšestogodišnja pjevačica govoreći kako je inače prilično konzervativna, te da unatoč posjetu seks shopu nije kupila čak ni vibrator. Odala je da ima puno prijatelja koji ju ne zadovoljavaju na seksualnoj raznini, što im zamjera.
Za jedan je portal kazala i kako u seksu uživa puno više otkako je navršila tridesetu godinu, te posebno naglasila da joj je kvaliteta važnija od kvantitete.


Pjevačica skupine Stampedo kaže i da bi pristala samo na jedan seksualni odnos godišnje, ako bi bio pravi!
Povremeno je sanjala da ju u krevet odvedu Robert Redford ili Clint Eastwood.

Vezane vijesti

Video: U stampedu na sveučilištu pregažena jedna osoba

Video: U stampedu na sveučilištu pregažena jedna osoba

Jedna je osoba smrtno stradala, a najmanje 20 ih je ozlijeđeno u stampedu koji je nastao u utorak kada su se studenti pokušali prijaviti za upis na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika