07.01.2009. / 14:14

Autor: Anamarija Kronast

Igor Cukrov i Ana Bebić na Dori 2009.

Kao što im je tijekom Operacije Trijumf i obećano, naši su natjecatelji već po izlasku s Akademije dobili priliku za nastavak karijere

Ana i Igor nastupit će krajem veljače na DoriAna i Igor nastupit će krajem veljače na DoriIako su ispali pred sam kraj reality showa Opearcija Trijumf, Metkovka Ana Bebić i splićanin Igor Cukrov već rade punom parom na svojim karijerama. Zahvaljujući angažmanu Tončija Huljića nijh dvoje će ove godine nastupati na Dori, hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije.
Tako će Ana pjevati skladbu Mrzim spore stvari, autora Nenada Ninčevića koji je pozvan na natječaj, kao i Tonči Huljić koji je napisao skladbu za Igora Cukrova.
Podsjetimo, Huljić tijekom cijelog showa nije štedio riječi pohvale za mladog Splićanina, a nakon što je mladić ispao utješio ga je govoreći kako će od njega stvoriti novog Maksima Mrvicu.
Dora će, u svakom slučaju, za Anu i Igora, biti odličan pokazatelj u kojem smjeru bi trebali nastaviti glazbene karijere.

Vezane vijesti

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Pjevačica ujedno i sudionica showa "Operacija trijumf", Ana Bebić ostala je prilično iznenađena kada se vratila na jedno beogradsko parkiralište gdje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika