08.01.2009. / 11:53

Autor: Anamarija Kronast

Dr. Sakoman potvrdio: Nina je pukla zbog Fabrizija

Manekenku je spasila činjenica da je u tom trenutku u stanu bio i njezin prijatelj koji je odmah pozvao hitnu pomoć te je prevežena u bolnicu gdje su joj ispumpali želudac, a njezin tetak poznati liječnik dr. Slavko Sakoman vjeruje kako su joj živci stradali zbog najnovije ljubavne afere svog supruga


Starleta je trenutačno na kućnoj njeziStarleta je trenutačno na kućnoj njeziNitko još ne zna točan razlog zbog kojeg je zagrebačka manekenka i starleta Nina Morić odjednom progutala 20 tableta za spavanje. Srećom, njezin prijatelj koji se u tom trenutku nalazio u stanu odmah je pozvao hitnu pomoć, te je nesretna žena hitno prebačena u bolnicu Fatebenefratelli di Milano.

Odmah po dolasku, liječnici su joj ispumpali želudac i trenutačno se nalzi van životne opasnosti.

Doduše, odmah su ju uputili na razgovor s psihijatrom koji je obavezan u svim slučajevima kada se sumnja na pokušaj suicida.

Nakon promatranja ipak su ju jučer ujutro pustili na kućnu njegu.
Ninini prijatelji i obitelj još su uvijek u šoku jer ne znaju što se zapravo odigralo te kobne noći kada je popila preveliku količinu tableta.

Belen RodriguezBelen RodriguezJe li razlog nesretna ljubav prema Fabriziju Coroni s kojim se protekle dvije godine razvodila i mirila.

Naime, Fabrizio je nedavno viđen u Parizu u društvu argetinske manekenke Belen Rodriguez ,još se ne zna je li to bio Ninin okidač ili je u pitanju nešto drugo. Je li to Ninu toliko zaboljelo da je popila umalo fatalnu dozu tableta, saznat će se uskoro.


Talijanski mediji nisu još objavili gdje je njihov sinčić Carlos Maria i tko trenutačno brine o njemu. Zna se da je Milano doputovala Ninina majka, a otac se također sprema na put.

Za portal javno, oglasio se Ninin tetak dr. Slavko Sakoman koji je kazao da je Nina pukla zbog problema s Fabrizijem. No, ni nakon svega njemu se ne može ući u trag, niti je ponudio neko objašnjenje, na čemu inzistiraju talijanski novinari.

U NAŠOJ FOTOGALERIJI MOŽETE USPOREDITI NINU MORIĆ I BELEN RODRIGUEZ, ŽENU KOJU TRENUTAČNO LJUBI FABRIZIO

Fotogalerija

  • Starleta je trenutačno na kućnoj njezi
  • Belen Rodriguez
  • Belen Rodriguez
  • Belen Rodriguez
  • Belen Rodriguez

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika