08.01.2009. / 17:21

Autor: Anamarija Kronast

Autor Barbie i Kena zapravo je pervertit i seksualni manijak

Čovjek koji je popularizirao igračke redovito je organizirao orgije na koje je pozivao sve: od prijatelja do prostitutki, a žene su morale nalikovati na lutkicu koja ga je proslavila

Barbie i Kena obožavale su generacije djeceBarbie i Kena obožavale su generacije djeceBarbie i Ken vjerojatno su najpopularnije lutke svih vremena, no čovjek koji ih je kreirao i "udahnuo im život" zapravo je bio sudionik nevjerojatnih orgija koji je volio, u najmanju ruku, neobične seksualne odnose.
To se, dakako, godinama tajilo, a vjerojatno bi tako i ostalo da istina nije izašla na vidjelo u knjizi Toy Monster: The Big, Bad World of Mattel.
U njoj autor Jerry Oppenheimer otkriva da je Jack Ryan, dizajner koji je popularizirao Barbie zapravo bio swinger i perverznjak koji je neprestao imao maničnu potrebu da zadovolji svoju strast za seksom.


U svojoj luksuznoj rezidenciji na Bel Airu, Ryan, koji je svojedobno bio oženjen i za Zsu Zsu Gabor, je redovito organizirao orgije na kojima je bilo mnoštvo živih Barbika, uključijući i Gwn Florea, djevojku po kojoj je lutka napravljena.
U knjizi se čak diznaje da joj je pričao kako voli što je visoka jer tada može, dok je grli, staviti nos između njezinih grudi.
Ryanov navodni prijatelj Stephen Gnass priznao je autoru: Kada je Jack pričao o kreiranju Barbie to je bilo kao da prepričava neku seksualnu epizodu, kao da sam slušao nekog pervertita...-otkrio je Gnass.


Priznao je i da je Ryan volio cure koje su izgledale kao da su iz visokog društva, te jako mršave prostitutke nalik na djevojčice. Doduše, svakoj ženi u svom životu je pričao da mu je ona jedina, ali samo do trenutka kada je otkrio da boluje od gonoreje.
Inače, Barbie i Ken su dobili ime po djeci osnivača kompanije Mattel, Ruth i Eliottu Handleru. Doduše, Ken je tvrdio da je život proveo ponižen jer su po njemu nazvali lutku koja čak nije imala ni genitalije!


Knjiga će sigurno postati bestsellerKnjiga će sigurno postati bestsellerA unatoč činjenici da se oženio i dobio troje djece, u duši je ostao gay. I možda sve to nikada ne bi izašlo na površinu naoko savršene obiteljske slike, da Ken nije 1990. godine dobio AIDS. Umro je 1994. godine u Greenwich Villageu, no u nalzu obdukcije bolest se nije spominjala.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika