19.01.2009. / 00:26

Autor: Nacionalova redakcija

Extra dar svim čitateljicama: Super kuponi za spa centre!

Potrošli ste svu ušteđevinu na božićne darove, a rasprodaje su vam tekući računom obojale opasnom crvenom bojom pa u trenutku kada trebate napraviti nešto za sebe, više nemate ni lipe!? Nema problema, uz naš najpopularniji celebrity magazin darujemo vam kupon za popust za najljepše tretmane u wellness centrima. Vaše je samo da odaberete i uživate!

Extra vam ugađa čak i kada mislite da je to potpuno neizvedivoExtra vam ugađa čak i kada mislite da je to potpuno neizvedivoScenarij je svake godine isti: većinu vremena, novca i energije potrošili ste za blagdane dok ste istovremeno završavali poslovnu godinu, pekli kolače i kupovali darove kojima ćete razveseliti sve oko sebe.


I, kad ste u tome uspjeli, počele su rasprodaje pa je bilo šteta ne obnoviti odjeću po povoljnim cijenama. No, isprobavanje u garderobama okruntno vas je podsjetilo da će topli dani doći i prije nego se nadate, a vama očajnički treba: depilacija, manikura, pedikura, anticelulitni program...uglavnom pravi ljepotni makeover.


Problem je što ste se dosad već toliko istrošili da vam plaćanje takvih tretmana izgleda poput SF filma u kojemu se borite protiv nevidljivih sila.
E pa, nekad i život izgleda kao film-i to u onom najpozitivnijem smislu.
Naime, taman kad ste pomislili da ništa od tretmana dok ne otplatite kartice, Extra se pobrinula za vaš izgled.
Naime, u najnovijem broju cure iz redakcije su odlučile nagraditi svoje čitateljice i darovati im kupone za super popuste u spa i wellness centrima.


Stoga, ako ste dosad mislile kako udovoljiti svima oko sebe, sada je vrijeme da počenete misliti i na sebe. A uz Extru to uistinu nije teško.


Dovoljno je otići na kiosk, nabaviti svoj broj i isplanirati listu divnih, opuštajućih tretmana kojima ćete obnoviti energiju, popraviti izgled i biti spremni za godinu koja je pred vama!

Fotogalerija

  • Extra vam ugađa čak i kada mislite da je to potpuno neizvedivo
  • Life city wellness; 20%
  • Infinity, frizerski & make up studio; 50%
  • Peoples TAO, city wellness cener; 25%
  • Toplice Sveti Martin; 30%
  • Visu Med, laserska kirurgija oka; 15%
  • Coner, wellness & spa centar; 30%

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika