20.01.2009. / 12:00

Autor: Anamarija Kronast

Adnan Babajić pati za Anom Bebić

Pjevač je odao da mu se u kući svidjela lijepa Metkovka ali su ga kamere spriječile da joj se pokuša udvarati. Inače, mladi Bosanac nakon izlaska s Akdemije je polagao test intelgencije i od 20 pitanja, pogrešno odgovorio na 19. Njegovi roditelji tvrde da je u pitanju iscrpljenost

Adnan je javno rekao da mu se sviđa zgodna MetkovkaAdnan je javno rekao da mu se sviđa zgodna MetkovkaPobjednik operacije Trijumf, Adnan Babajić nedavno se, nakon tromjesečnog boravka u Beogradu, vratio kući.
Ipak, po povratku u Živnice mladi je pjevač zaključio kako mu nedostaje sve što je u Srbiji proživio, a najviše Ana Bebić koja mu se sviđala tijekom showa.

Ipak, zbog stalne nazočnosti kamera na Akademiji, nije pokušao udvarati joj pa je sve prošlo u prijateljskom tonu.
Novopečeni pobjednik koji se još uvijek navikava na slavu( u rodnim Živnicama je čak dobio i ulicu koja nosi njegovo ime) ipak se najviše ljuti kada netko kaže da pjeva narodnjake.
On za sebe kaže da je pjevač sevdalinki.

Inače, Adnan i njegov otac Hajrudin ovih su dana zatrpani pozivima za intervjue, no pjevač je toliko iscrpljen da je čak odgodio i putovanje u Beograd gdje se trebao sastati s predstavnicima Emotiona koji treba izdati njegov prvi album.

Naime, Hajrudin Babajić smatra kako je zdravlje njegovog sina na prvom mjestu pa želi da se Adnan prvo dobro odmori, a potom će ponovno na dogovore i intervjue.
Možda je iscrpljenost razlog što je, nakon izlaska s Akademije, od 20 pitanja u testu inteligencije, točno odgovorio samo na jedno.
Doduše, Babajić tvrdi da su njegovi odgovori, ako ništa drugo, svima sigurno bili najzabavniji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika