22.01.2009. / 12:31

Autor: Anamarija Kronast

Marina Perazić i dalje traži posao

Pjevačica tvrdi kako joj ne pada više tražiti posao u struci jer se razočarala u mnogim stvarima, no ni nakon televizijskog apela za pomoć oko pronalaženja posla, ozbiljnih ponuda do danas nije bilo

Pjevačica je razočarana stanjem na domaćoj glazbenoj sceniPjevačica je razočarana stanjem na domaćoj glazbenoj sceni

Negdašnja pjevačica popularnog dvojca Denis&Denis, Riječanka Marina Perazić objavila je krajem prošle godine da traži posao, i to ne u glazbenoj struci.

Poznata se plavuša izjadala novinarima jedne komercijalne televizije, te kazala kako više nema izbora nego javno reći da traži posao.
No, ni mjesec dana kasnije ništa se nije dogodilo.

-Ne bih puno pričala o tome, no istina je da još uvijek nemam posao i da nije bilo nekih ozbiljnijih ponuda-tvrdi Marina i nastavlja- No,nije istina da ništa ne radim. Nešto imam u pripremi, no još je uvijek prearno govoriti o detaljima. Na vrijeme ću vas obavijestiti-kazala je pjevačica odlučno zanjekavši da se radi o bilo čemu vezanom uz glazbu. Na tom polju ne vidi ništa što bi ju na bilo koji način privlačilo, niti osobe koje bi joj bile zanimljive.

Inače, Marina još uvijek živi s bolesnim ocem i svojom djecom u njihovom obiteljskom domu u Rijeci.
Obzirom da je diplomirala na Građevinarskom fakultetu vjerojatno još postoji nada da ju netko angažira, a da joj nije problem raditi dokazala je kada se, došavši osamdesetih godina u Ameriku, zaposlila u slastičarnici.

Vezane vijesti

Povraća mi se od toliko posla

Povraća mi se od toliko posla

"Jednostavno više ne mogu savladati sve to što se nagomilalo na mom stolu. Kad sjedim i vidim svo to brdo posla pred mnom, mogao bih povraćati" -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika