23.01.2009. / 13:11

Autor: Anamarija Kronast

Bernie Ecclestone na sudu će tražiti da mu Slavica vrati novac

Britanski bogataš svojedobno je na suprugu prepisao 16,8 milijardi kuna kako bi izbjegao plaćanje poreza, no ondašnji mediji navode da sada očito želi svoj novac natrag

Bračni par u vrijeme pomirenja u BeograduBračni par u vrijeme pomirenja u BeograduPremda su glasine o razvodu jednog od najbogatijih parova na svijetu Bernieja i Slavice Ecclestone ipak utihnule nakon pomirenja u Beogradu, britanskim su medijima ponovno u središtu pozornosti.
Naveliko se priča kako je prvi čovjek Formule 1 angažirao odvjetnicu Helen Ward, inače stručnjakinju za razvode slavnih, koja bi trebala od Slavice Ecclestone potraživati novac koji joj je suprug svojedobno prepisao.

U takvom bi razrješenju njihove krize, bivša manekenka suprugu isplatila jednu od najvećih odšteta u povijesti.
Većina sredstava bračnog para Ecclestone je na offshore računima, a poznato je kako je Berine supruzi prepisao više od 20 milijardi kuna, što mu je tada omogućilo izbjegavanje poreznih obveza.
Ecclestoneovi još nisu komentirali ove napise, a zna se da je Helen Ward angažirao i Guy Ritchie kojemu je Madonna isplatila popriličan novac samo zahvaljujući sposobnoj pravnici.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika