25.01.2009. / 10:03

Autor: Anamarija Kronast

Nina Morić se okrenula vjeri, više ne želi čuti za Fabrizija

Zagrebačka manekenka susrela se sa svećenikom koji joj pomaže da prebrodi najgore dane, a talijanskim je medijima čak kazala kako u njezinom životu više nema mjesta za bivšeg supruga zbog kojeg je i popila umalo fatalnu dozu sedativa


Manekenka kaže kako u njezinom životu više nema mjesta za čovjeka zbog čije je nevjere pokušala samoubojstvoManekenka kaže kako u njezinom životu više nema mjesta za čovjeka zbog čije je nevjere pokušala samoubojstvoGostujući u emisiji Verrisimo, talijanskog Cannale 5, manekenka Nina Morić prvi je puta javno progovorila o teškom razdoblju kroz koje je prolazila i koje je kulminiralno kada je popila dvadesetak sedativa zbog čega je završila na ispumpavanju želuca.

Zagrebačka manekenka i ovaj je puta odlučila ignorirati hrvatske medije, te je talijanskim kolegama ispričala kako u njezinom životu više nema mjesta za bivšeg supruga Fabrizija Coronu. Rekla je i da nije vrijedno ubiti se zbog takve osobe jer ima predivnog sinčića Carlosa za kojeg se planira boriti i zbog kojeg vrijedi živjeti.
Doduše, za kobnu je noć kazala da je popila svega 2, 3 tablete za spavanje, iako je malo vjerojatno da bi zbog toga završila na ispumpavanju želuca.

Bilo kako bilo, sada se okrenula vjeri i već je bila na razgovoru s jednim mladim svećenikom koji se bavi problematikom koja tišti Ninu.
Susret se nije odigrao u crkvi nego u stanu, a navodno je svećenik vodio Ninu kako da sama nađe rješenje problema.

Vezane vijesti

Irci se ne protive braku svećenika

Irci se ne protive braku svećenika

Velika većina irskih katolika ne protivi se mogućnosti braka za svećenike i zaređivanja žena, pokazali su rezultati ispitivanja javnog mnijenja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika