26.01.2009. / 13:29

Autor: Hina

Počinitelj ubojstva u jaslicama osumnjičen za još jedno ubojstvo

Po tv postaji VRT, forenzičari su otkrili tragove koji ukazuju na De Geldera. Privatna tv postaja VTM spomenula je "sumnje" koje terete mladića u toj drugoj aferi

Otac jedne od žrtava iz jaslica u Dendermondeu; Foto: ReutersOtac jedne od žrtava iz jaslica u Dendermondeu; Foto: ReutersMladi Belgijanac, navodni počinitelj ubojstva u petak u jaslicama u flamanskom Dendermondeu, osumnjičen je za još jedno nedavno ubojstvo, dosad neobjašnjeno, 70-godišnjakinje, objavile su u ponedjeljak belgijske tv postaje na flamanskom VRT i VTM.

Beživotno tijelo 73-godišnjakinje izbodene nožem, pronađeno je 16. siječnja u njezinu domu u Beverenu, blizu Antwerpena.

Mladića Kima De Geldera sumnjiči se i za ubojstvo nožem dviju beba i jedne odgajateljice u petak u Belgiji.

Suprug 73-godišnjakinje koji se nalazio kod susjeda, oslobođen je krivnje a krađa je odbačena kao eventualni motiv zločina. Istražitelji su se suočili sa zagonetkom o okolnostima i uzrocima ubojstva.

Po tv postaji VRT, forenzičari su otkrili tragove koji ukazuju na De Geldera. Privatna tv postaja VTM spomenula je "sumnje" koje terete mladića u toj drugoj aferi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika