28.01.2009. / 19:28

Autor: Dean Sinovčić

Drpić potpisao za Karlsruhe

Dino Drpić igrat će do kraja sezone kao posuđeni igrač te će, ako zadovolji, na ljeto potpisati novi ugovor s Karlsruheom

Dino i Nives Drpić već su postali meta njemačkih tabloidaDino i Nives Drpić već su postali meta njemačkih tabloidaSinoć, u utorak, oko 23 sata, Dino Drpić potpisao je ugovor s njemačkim klubom Karlsruheom i tako se rastao s Dinamom. Potpisivanju su bili prisutni i braća Mamić, Zdravko i Zoran, te supruga Nives Drpić. Svi su izuzetno zadovoljni ovim transferom po kojem će Drpić do kraja sezone igrati za Karlsruhe kao posuđeni igrač a ako zadovolji čelnike kluba tada će potpisati novi ugovor. Karlsruhe po ovom ugovoru posudbu plaća Dinamu 150 tisuća eura dok će na ljeto, u slučaju da potpiše ugovor s Drpićem, Dinamu platiti još 750 tisuća eura.
Dino Drpić pridružit će se igračima Karlsruhea u petak ali je već samim potpisom privukao pažnju tabloidnih listova u Njemačkoj, manje zbog sebe a više zbog svoje supruge. Najtiražniji njemački tabloid Bild danas je na naslovnoj strani objavio priču o Dini i Nives Drpić što je za mali grad i mali klub kakav je Karlsruhe velika medijska atrakcija. Kako saznajemo, već sada je bračni par Drpić vrlo tražen od njemačkih novinara ali su odbijeni svi zahtjevi za intervjuima. Prvi kontakt s njemačkim novinarima Dino Drpić će imati u srijedu, 4. veljače, kada će ga klub predstaviti na službenoj konferenciji za novinare.
Karlsruhe je trenutno 15-plasirana momčad njemačkog prvenstva, ima samo tri boda više od posljednje momčadi Borussie iz Mönchengladbacha. Dobar obrambeni igrač im je i te kako potreban jer su u prvom dijelu prvenstva primili čak 32 gola te je samo Borussia primila više, 35 golova. hrvatski nogometni izbornik igrao je za Karlsruhe od 1993. do 1995. godine, bio je njihov kapetan, i u to vrijeme Karlsruhe je bio jedan od najjačih njemačkih klubova.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika