05.02.2009. / 17:09

Autor: Anamarija Kronast

Nina Morić na milanskim ulicama u strastvenom zagrljaju novog dečka

Manekenka je ovih dana uhvaćena kako se ljubi sa svojim novim dečkom talijanskim poduzetnikom Massimom Baltimoreom

Strastveni poljubac u centru MilanaStrastveni poljubac u centru MilanaDa njezina ljubav s talijanskim poduzetnikom Massimom Baltimoreom uistinu nije bila tek izmišljotina kojom je željela povrijediti bivšeg supruga Fabrizija Coronu, makeneka Nina Morić dokazala je ovog tjedna.
Naime, starleta koja navodno želi svoj ljubavi život držati daleko od očiju javnosti, snimljena je kako se u centru Milana ljudi s novim dečkom. Čak ju nisu smetali ni paprazzi magazina Oggi koju su njezinu "uličnu strast" dokumentirali svojim fotoaparatima.


No, ni Corona ne miruje. On je također snimljen kako se ljubi sa svojom djevojkom Belen Rodriguez.
Manekenka i novi dečkoManekenka i novi dečkoZlobnici bi rekli kako je ovo medijsko nadmetanje u kojom bivši supružnici pokušavaju za sebe osigurati što više novinskih stupaca, dok drugi tvrde kako je Nina konačno sretna i zaljubljena, te da joj uopće više nije bitno što radi njezin bivši muž. (Fotografije: Oggi)

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika