06.02.2009. / 14:34

 

Počinje snimanje drugog dijela "Seksa i grada"

Novi nastavak već kultnog filma o četiri prijateljice iz New Yorka počet će se snimati ovog ljeta, a već se sada predviđa kako bi zaradom mogao nadmašiti i prvi dio

U prvom filmu sve se vrtilo oko Carrie i FaceU prvom filmu sve se vrtilo oko Carrie i FaceCarrie, Charlotte, Mirandu i Samanthu, ponovno ćemo gledati na filmskom platnu. Naime, nastavak filma koji publika, uglavnom žene, nestrpljivo očekuje početi će se snimati već ovog ljeta, a u kinima bi se trebao prikazivati već na ljeto 2010. godine. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cyntia Nixon I Kristin Davis opet će glumiti prijateljice u režiji Michaela Patricka Kinga koji je, tvrdi, jako uzbuđen zbog ponovne suradnje.

Podsjetimo, temeljen na popularnom romanu autorice Candace Bushnell, film "Seks i grad" vrti se oko uvjerene neudavače Carrie, čija redovita novinska rubrika i humorističke knjige prate njezina ljubavna iskustva, jednako kao i ona njezinih najboljih prijateljica: prezaposlene odvjetnice Mirande, džetseterice iz visokog društva Charlotte, te slobodoumne Samanthe.
Unatoč činjenici da je prvi vikend prikazivanja film zaradio 30 milijuna dolara, o samoj kvaliteti filma mišljenja publike i kritičara su podijeljena.Kakva iznenađenja nam priređuju u ovom nastavku saznat ćemo uskoro. (A.B.)

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika