13.02.2009. / 11:20

Autor: Hina

Predao se treći napadač na rukometaše u Mađarskoj

Sztojka je došao u policijsku postaju u Veszpremu u pratnji svog odvjetnika

Ivan Sztojka (lijevo) sam se predao policiji, dok je Sandor Raffael uhvaćen prije nekoliko danaIvan Sztojka (lijevo) sam se predao policiji, dok je Sandor Raffael uhvaćen prije nekoliko danaIvan Sztojka, treći osumnjičeni za ubojstvo rumunjskog rukometaša i teško ranjavanje hrvatskog i srbijanskog rukometaša, predao se mađarskoj policiji u Veszpremu, rekla je u petak za mađarsku novinsku agenciju MTI glasnogovornica lokalne policije.

Sztojka, za kojim je bila raspisana međunarodna tjeralica, predao se policiji u četvrtak kasno navečer, izjavila je Agnes Beleznay dodajući da je započeto njegovo ispitivanje. Sztojka je došao u policijsku postaju u Veszpremu u pratnji svog odvjetnika, navodi MTI.

Rumunj Marian Cozma, rukometaš mađarskog kluba Veszprema, na smrt je izboden nožem 8. veljače u huliganskom napadu ispred noćnog kluba u tom gradu, a teško su ozlijeđeni i hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Pešić (23), kojemu je zbog težine ozljeda izvađen bubreg, i srbijanski rukometaš Žarko Šešum (22).

Prva dvojica osumnjičenih, Sandor Raffael i Gyozo Nemeth, uhićena su u Austriji iste noći nakon napada na rukometaše.

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika