13.02.2009. / 13:43

Autor: Andrea Belin

Britanski 13-godišnjak postao tata

Alfie, koji izgleda kao dječak od 8 godina, kaže da on i njegova 15-godišnja djevojka Chantelle nisu pomišljali na abortus iako ne znaju kako će nabaviti novac za dijete

Alfie i Chantelle nemaju pojma kako će uzdržavati dijeteAlfie i Chantelle nemaju pojma kako će uzdržavati dijete13-godišnji Britanac Alfie Patten i njegova djevojka, dvije godine starija Chantelle, postali su roditelji. Naime, par je prvi put imao seksualni odnos, naravno, bez zaštite i prije četiri dana Chantelle je rodila kćer Maisie. Alfie, koji izgleda kao dječak od 8 godina, kaže da on i djevojka nisu pomišljali na abortus iako ne znaju kako će nabaviti novac za dijete jer, kako tvrdi dječak, tek ponekad dobije od oca 80 kuna. Alfiev otac smatara da njegov sin nije svjestan odgovornosti iako dječak svima želi pokazati da je brižan otac.

Maisie i Chantelle žive u Eastborneu u kući sa njezinim roditeljima, dok Alfie živi s majkom i ocem, međutim kćer posjećuje svaki dan i ponekad prespava kod djevojke.Mladi tata još se ne želi odreći igranja Playstationa, gledanja boksa i navijanja za svoj omiljeni nogometni klub Manchester United.

" Ne znam koliko stoje pelene, ali mislim da su skupe", jedna je od prvih rečenica koju je 13-godišnjak izgovorio novinarima britanskog The Suna nakon što je postao otac. Sa 13 godina Alfie ipak nije najmlađi otac u novijoj povijesti Velike Britanije. Godinu dana mlađi bio je Sean Stewart. Njegova 15-godišnja djevojka rodila je kćer 1998. godine. Par se rastao šest mjeseci nakon rođenja djeteta.

Vezane vijesti

Stiže prinova: David Schwimmer će uskoro postati otac

Stiže prinova: David Schwimmer će uskoro postati otac

David Schwimmer, glumac, javnosti najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji 'Prijatelji' će uskoro po prvi put postati otac. Kako javljaju strani… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika