15.02.2009. / 11:11

Autor: Katarina Zorić

Australski novinari pratili i fotografirali dubrovačke policajce koje sumnjiče za otmicu

Iako je hrvatska policija odbacila optužbe da su Palmeta i Rudinović bili povezani s otmicama, australski novinari odlučili su se pratiti dvojicu policajaca kako bi ih fotografirali, a slike su onda pokazali australskoj turistici Amber

Fotografija objavljena u australskom Sunday TelegraphuFotografija objavljena u australskom Sunday TelegraphuAustralski Sunday Telegraph objavio je fotografije dubrovačkih policajaca Dragana Palamete i Ivice Rudinovića za koje tvrdi da su povezani s pokušajima otmica stranih turistica. U želji da pomognu istrazi oko ubojstva Britt Lapthorne, piše Sunday Telegraph, prošloga tjedna nekoliko je žena sudjelovalo u stvaranju crteža muškaraca za koje tvrde da su ih pokušali oteti.

Iako je hrvatska policija odbacila optužbe da su Palmeta i Rudinović bili povezani s otmicama, australski novinari odlučili su se pratiti dvojicu policajaca kako bi ih fotografirali, a slike su onda pokazali australskoj turistici Amber. Ona je izjavila da Palmeta jako nalikuje jednom od muškaraca koji su je pokušali oteti prošloga ljeta u Dubrovniku.

Iako ranije Interpolu nije mogla dati opis svojih navodnih otmičara, piše Sunday Telegraph, Amber je u petak bila prilično uvjerena da je jedan od policajaca osoba koja joj je pristupila u Dubrovniku. Mlada Australka navodi kako nikada takvo što ne bi izmislila jer je riječ o vrlo ozbiljnoj situaciji.

Novinari Sunday Telegrapha tijekom boravka u Dubrovniku razgovarali su sa susjedima i poznanicima policajaca koji su uvjereni kako Palmeta i Rudinović nemaju veze s otmicama turistica.

U Sunday Telegraphu navode kako policija nije dopustila razgovor s Palmetom i Rudinovićem

Vezane vijesti

Hrvat na otetom tankeru

Hrvat na otetom tankeru

Jedan hrvatski pomorac nalazi se na tanker za prijevoz nafte "Zirku" koji je otet jučer oko 9 sati dok je bio na moru 250 milja jugoistočno od grada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika