15.02.2009. / 21:42

Autor: Nina Šmigmator

Darujemo vas: Najveseliji karneval uz Extrine maske

Veljača je mjesec fašnika i maškara, a ekipa Extre pobrinula se da i njihovi čitatelji proslave ludi fašnik i da za feštu imaju prave rekvizite. Tako će u ponedjeljak 16. veljače svaki čitatelj uz magazin Extra dobiti specijalni dar: fašničku masku!

Uz pomoć maske koju vam daruje Extra, postanite princ ili princeza karnevalske noćiUz pomoć maske koju vam daruje Extra, postanite princ ili princeza karnevalske noćiAko dosad niste namjeravali proslaviti fašnik sa svojim prijateljima ili na nekom gradskom trgu, jamčimo da ćete se predomisliti. Uz Extrinu masku dodajte još pokoji rekvizit koji sigurno imate nedgje, na dnu neke ladice; periku, šarenu šminku i neobičnu odjeću te postanite zvijezda maskembala.
Extra vam omogućuje da postanete sve ono što ste željeli pa smo sigurni da ćete uz Extrine maske razmišljati o ulogama prinčeva i princeza, vila, klaunova, čarobnjaka ili ćete osmisliti dosad neviđenu maškaru. Postanite netko drugi, uživajte u novoj ulozi i provedite se ludo za vrijeme fašnika!
Extrine maskice možete pronaći u različitim bojama: zlatnoj, crvenoj, ljubičastaoj, crvenoj, crnoj i žutoj. Naravno, na svakom kiosku od 16. veljače."

Vezane vijesti

Foto: Bal pod maskama povodom Zagrebačkog karnevala

Foto: Bal pod maskama povodom Zagrebačkog karnevala

U palači Dverce po prvi put je održan Bal pod maskama, povodom otvorenja Zagrebačkog karnevala. Maja Šuput i Marko Grubnić samo su neke osobe iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika