17.02.2009. / 22:44

Autor: Andrea Belin

Trenutak istine: Zagrepčanka priznala da ju je očuh zlostavljao, vodoinstalater zaprosio šogoricu

Lara Lide nije se libila priznati da je željela uništiti nečji život, te je kazala kako još zamjera majci što je dopustila očuhu da ju zlostavlja. A vodoinstalater iz Novske zaprosio je bivšu suprugu svoga brata, koja je pristala udati se za njega

Lara je u showu i zaplakalaLara je u showu i zaplakalaNatjecateljica showa Trenutak istine Lara Lide, 40-godišnja slobodna umjetnica iz Zagreba, kako se sama prozvala, obzirom da je završila samo osnovnu školu, prošli je utorak priznala da je istinski poželjela uništiti nečiji život.
Budući da se svojedobno, između ostalog bavila i glumom, u tom poslu smatra se kvalitetnijom od većine naših poznatih glumaca i ljepšom od većine žena svoje generacije. Ovog utorka istina ju je toliko zaboljela da je gotovo zaplakala.

Naime, ona duboko u sebi smatra da su je roditelji sa 16 godina prisilili na brak sa starijim muškarcem, da ne bi ovisila o njima. Priznala je da ju je očuh zlostavljao, a za to je, kaže Lara glavni krivac njezina majka.
Moralna podrška u studiju bile su dvije Larine prijateljice i sadašnji partner Marko.
Zagrepčanka je majka dviju kćeri, ali starija kći živi sa svojim ocem, Larinim bivšim suprugom. Na pitanje misli li da nije dovoljno učinila da dobije skrbništvo nad kćeri, Lara nije odgovorila jer je Marko pritisnuo gumb za preskok pitanja, međutim umjetnica smatra da je svoje dijete zanemarila. U emisiji je kćeri poručila da ju iskreno voli istom jačinom kao i kad je s njom ostala trudna.

Marko i Lara imaju malo neobičan zajednički život jer je prevara čest slučaj u njihovom odnosu. Naime, Marko ju je prevario čak i one noći kad je ona u bolnici rađala njihovu sada petogodišnju kći, dok je Lara tijekom veze to učinila više puta i oboje to opravdavaju. Lara je na posljednjem pitanju za 25.000 kuna odgovorila lažno jer, kako pokazuje poligraf, u posljednjih jen mjesec dana bez Markova znanja, razmjenjivala seksualne poruke s drugim muškarcem.

Josip je zaprosio šogoricuJosip je zaprosio šogoricuU Trenutku istine, game showu u kojem ljudi, za novac, redovito otkrivaju svoje najveće tajne, dvadesetšestogodišnji vodoinstalater Josip Kasmiler zaprosio je svoju šogoricu Andreju! Žena koja mu je bila u pratnji zapravo je bivša supruga njegovog brata, a u vezi su već osam godina. Za sebe tvrdi da je zafrkant, optimist ,odgovorna osoba i romantičar u duši.

Osim da se riješi dugova , Josip je u emisiju došao i zbog prošlosti koja ga proganja. Mogu li prijatelji imati u njega povjerenja, također će se moći iščitati iz škakljivih pitanja na koja je odgovarao. Nakon što se njegova djevojka u emisiji šokirala odgovorom na pitanje je li ikada nekoga prisilio na seksualni odnos, a unatoč njezinom laganom nepovjernju, ispalo je da nije, Josip ju je zaprosio. Nakon što se dobro ispalakala, Andreja je pristala udati se za Josipa koji je u dugovima 50 tisuća kuna, no u emisiji se zadovoljio s 25 tisuća. Odao je i da su se on i Andreja seksali dok je ona još službeno bila u braku s njegovim bratom Dejanom. Njemu je poručio da mu ništa ne zamjera, te da je vrijeme da pomirenje!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika