18.02.2009. / 16:35

Autor: Katarina Zorić

Britanski 13-godišnjak Alfie Patten nije otac nego žrtva financijske prevare

39-godišnji Clive Sim tvrdi da su školarki zabranili da priča kako spava i s drugim dečkima jer su priču o tati tinejdžeru htjeli prodati novinama za tisuće funta

Naslovnica SunaNaslovnica SunaBritanski 13-godišnjak Alfie Patten, poznati maloljetni otac, žrtva je prevare koja je smišljenja kako bi se zaradio novac od ugovora s medijskim kućama, piše Dailymail.

Maloljetnu majku Chantelle Stedman navodno je nagovorila njezina majka da kaže medijima kako je 13-godišnji Alfie otac djeteta. Na taj način mogle su unovčiti nevjerojatnu priču za koju su se mediji otimali, rekao je Dailymailu bliski prijatelj obitelji Stedman.

39-godišnji Clive Sim tvrdi da su školarki zabranili da priča kako spava i s drugim dečkima jer su priču o tati tinejdžeru htjeli prodati novinama za tisuće funta.

"Penny je rekla Chantelle da ne priča o drugim partnerima jer će ostati bez novca. Znali su da će priča bolje odjeknuti ako Alfie bude tata. Mislim da je u pitanju velika prevara", rekao je Sim koji je već godinama prijatelj Chantelline majke.

Da je riječ o uistinu senzacionalnoj priči, pokazuje i veliki interes na kladionicama oko toga tko je otac malene Maisie Roxanne. Nagađa se da postoji šest mogućih očeva, a 15-godišnja majka Chantelle tvrdi kako je takve optužbe uznemiruju. Alfie pak želi da se provede DNA test kako bi se otkrilo je li on ustinu otac djeteta.

Procjenuje se da su Alfijevi i Chantelini roditelji od priče dosad zaradili nekoliko tisuća funti. Sim tvrdi da je Alfie žrtva eksploatacije obitelji koje žele zaraditi što više novca. "Sve je to koristoljubivost. Alfie i Chantelle možda nisu anđeli, ali su ipak djeca i odrasli oko njih trebali bi voditi računa o njihovoj dobrobiti, a ne ih iskorištavati", rekao je obiteljski prijatelj Sim.

Vezane vijesti

Stiže prinova: David Schwimmer će uskoro postati otac

Stiže prinova: David Schwimmer će uskoro postati otac

David Schwimmer, glumac, javnosti najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji 'Prijatelji' će uskoro po prvi put postati otac. Kako javljaju strani… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika