19.02.2009. / 13:17

Autor: Anamarija Kronast

Od cvijeta do cvijeta: Nina Morić u zagrljaju novog muškarca

Sadašnji odabarnik njezinog srca je ljepuškasti plavokosi manekenk Sean Brocca s kojim je nedavno snimljena kako se ljubi u automobilu

Strastveni poljubac u automobiluStrastveni poljubac u automobiluZagrebačka manekenka Nina Morić očito se odlučila što više zabvaljati i to sa što je više moguće muškaraca. Naime, drukčije je teško protumačiti fotografije koje su talijanski paparazzi snimili ovih dana, a na kojima se zgodna straleta ljubi s plavokosim manekenom Seanom Broccom. I, pritom ne mislimo da prijateljski poljubac ili onaj kakvim se pozdravlja draga osoba, nego na pravo ljubljenje zaljubljenog para.

Novinari su Nininu novu ljubav otkrili nedavno kada je manekenka sa Seanom i šestogodišnjim sinom Carlosom otišla u posjet menadžeru Josefu Bramanteu. Riječ je o čovjeku koji je više nego poznat u milanskim jet set krugovima, a trenutačno je u kućnom pritvoru jer je osumničen za ilegalno držanje oružja.

Maneken koji je osvojio Ninino srceManeken koji je osvojio Ninino srceKako je sve to prihvatio Ninin dosadašnji dečko, poduzetnik Massimo Baltimore, nije jasno.(Fotografije: Pixell)

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika