23.02.2009. / 06:31

Autor: Nina Šmigmator

Extra daruje: Trendy etui za ključeve

U Extrin etui moći ćete spremiti ključeve, a on je istovremeno dovoljno velik da u njega ubacite stvari koje vam smetaju po džepovima, a trebaju za dobru zabavu: kovanice, sjajilo za usne, kondom, vizitke...Mi poklanjamo, a vi birate!

Moderan etui za sve ključeve koji vam trebajuModeran etui za sve ključeve koji vam trebajuIstraživanja pokazuju da je svaki drugi čovjek u Hrvatskoj barem jednom izgubio ključeve. Vjerojatno se to dogodilo i vama! Događa li vam se da prije izlaska iz kuće ne možete naći ključeve jer se ne možete sjetiti gdje ste ih odložili?

Ili ste od onih koji stoje pred ulaznim vratima i nervozno kopaju po torbi u potrazi za ključevima stana? Da ne spominjemo koliko puta smo vidjeli kako žene istresu čitav sadržaj torbe na haubu...Ne rade to jer ne znaju što bi, nego naprosto ne mogu naći ključeve...


Takvih nas ima puno, no ekipa magazina Extra potrudila se da nam se to više ne događa. Ako danas, 23. veljače odete na kiosk po novi broj Extre dočekat će vas super poklon koji će vas riješiti problema traženja ključeva. Naime, Extra svakom čitatelju daruje etui za ključeve.

Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika