23.02.2009. / 11:09

Autor: Anamarija Kronast

Skandal: Seid Memić Vajta tvrdi da ga je Marta Kuliš izbacila iz “Teške industrije”

Pjevač koji živi u Hamburgu ovih se dana verbalno obrušio na bivšeg kolegu Ivicu Propadala koji je zamjenu za njega našao u talentiranoj Zagrepčanki

Pjevačicu ne zanimaju tračevi i zakulisne igrePjevačicu ne zanimaju tračevi i zakulisne igreLegendarna rock skupina "Teška industrija" nedavno je dobila novu pjevačicu. Riječ je o 28-godišnjoj Zagrepčanki Marti Kuliš, koja je otprije dobro poznata ljubiteljima klupske scene koji uživaju u soulu, funku, bluesu i rocku.

Njezin je talent prepoznao Ivica Propadalo, član "Teške industrije", koji je u djevojci našao sve potrebne kvalitete za glavni volak u bendu. Čitava priča bila bi klasičan poslovni potez starije grupe koja treba malo osvježenja, da se odjednom nije javio bivši pjevač skupine Seid Memić Vajta koji tvrdi da je o novostima u "Teškoj industriji" saznao iz novina. Negdašnja velika zvijezda, koja trenutačno živi u Hamburgu, tvrdi da je šokirana takvom odlukom jer uopće ne zna tko je Marta Kuliš!

Doduše, Propadalo tvrdi kako je s Vajtom kontaktirao putem e maila, te da ga je obavijestio o svim promjenama.
-Vajta živi u Hamburgu i rijeko je mobilan, no mi se nikada nismo posvađali i vjerujem da smo se razlišli na ljudski način-kaže Ivica Propadalo i nastavlja-Mislim da Vajta nije bio za neku daljnju suradnju, a ovo što radimo s Martom je jedan iskorak i sigurno će biti drugačije nego što je bilo s Vajtom-kazao je glazbenik i likovni umjetnik koji će Martu široj publici predstaviti na Radijskom festivalu gdje će djevojka izvesti pjesmu "Hej", autora Mire Buljana.
Prije toga ju očekuje i nastup na Dori gdje će otpjevati skladbu "Makni se".
Zlobnici bi i iz toga mogli iščitati neku poruku, no pjevačica se ne opterećuje zakulisnim igrama. Najvažnije joj je da se predstavi u što boljem svjetlu, a možda tada Seid Memić Vajta više neće pitati: "Tko je Marta Kuliš!".

Vezane vijesti

Foto: Na donatorskoj večeri prikupljeno 220.000 kuna za štićenike DORE

Foto: Na donatorskoj večeri prikupljeno 220.000 kuna za štićenike DORE

Na tradicionalnoj donatorskoj večeri "Večer DORE", koja je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i grada Zagreba u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika