24.02.2009. / 12:01

Autor: Andrea Belin

Adriana Lima se udala za srpskog košarkaša Marka Jarića

Par je u vezi tri godine, a premda su se oženili u tajnosti, već ovog ljeta planiraju napraviti veliku feštu, i to negdje u Srbiji

Adriana i Marko planiraju veliku feštu napraviti u SrbijiAdriana i Marko planiraju veliku feštu napraviti u SrbijiBrazilska manekenka, poznata po revijama koje je nosila za Victoria Secret i Maybelline, Adriana Lima otkrila je da se za Valentinovo u tajnosti udala za srpskog košarkaša Marka Jarića. Vjenčali su se u Jackson Holeu u Wyomingu (SAD). Par je u vezi od 2006. godine, a zaručili su se prošle godine u lipnju na Adrianin 27. rođendan.

"Presretni smo i uzbuđeni zbog naše zajedničke budućnosti" - rekla je Adriana i dodala kako proslavu za obitelj i prijatelje planiraju održati već ovog ljeta u Srbiji. Inače, Adrianina je karijera počela kada je imala samo 15 godina. Već tada je bila proglašena najboljim brazilskim modelom i zauzela drugo mjesto na izboru Fordovog supermodela svijeta 1996. godine. Trenutno je jedan od najbolje plaćenih top modela.


Jarić trenutno igra za Memphis Grizzliese. Nedavno je priznao kako se ne zaljubljuje lako, no očigledno je Adriana bila ona prava. Doduše, znalci tvrde kako Marko u posljednje vrijeme izuzetno loše igra, no dok mu na ljubavnom planu cvjetaju ruže, to očito ni nije toliko bitno.

Vezane vijesti

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Foto: Adriana Lima u vrućem editorijalu

Brazilski top model i anđelica Victoria's Secreta, Adriana Lima, pozirala je u senzualnom photoshootingu. Supruga srpskog košarkaša Marka Jarića i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika