27.02.2009. / 10:58

Autor: Andrea Belin

Raj za muškarce: Konobarice poslužuju u toplessu

U prvi ovakav kafić na svijetu mogu ući samo osobe starije od osamnaest godina, a praksa je pokazala da u jednakom broju dolaze muškarci i žene

Konobarice se može samo gledati, piše u pravilniku kafićaKonobarice se može samo gledati, piše u pravilniku kafićaU američkom Kennebecu otvoren je kafić pod imenom "Grand View Topless u kojem će konobarice posluživati u toplesu. Uživanje u kavi s pogledom na ženske grudi mogu si dozvoliti samo osobe starije od 18 godina, no na njihovu žalost snimanje i pipanje zaposlenica strogo je zabranjeno.

Jedna od konobarica otkrila je da kafić ne posjećuju samo muškarci, već u istom broju dolaze žene i parovi.

Mnogo se raspravljalo o otvorenju ovog mjesta, međutim na kraju je ipak otvorio svoja vrata. Najzanimljivije od svega je što su među prvim posjetiteljima bili oni koji su bili najveći protivnici ovakvog načina posluživanja.

U prvih nekoliko dana nije bilo niikakvih incidenata, a konobarice su izjavile da su se čak malo i privikle da na svoju neobičnu radnu uniformu. Jedini im je problem, priznala je jedna od njih lokalnim novinama, što moraju stalno paziti na liniju. Naime, ne smiju se nimalo udeabljati jer, za razliku od njihovih ostalih kolegica, ne mogu odjećom prikriti višak kilograma.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika