27.02.2009. / 17:49

Autor: Nacionalova redakcija

Počinje estradni cirkus: Dora live, samo na našem portalu

Sve o tome što se događa na stageu i u Green roomu za vas će uživo pratiti Anamarija Kronast i Marko Ćustić, a na terenu u Opatiji su novinarka Jelena Badovinac i fotografkinja Mateja Vrčković

Nevena Rendelli i Duško Ćurlić na generalnoj probiNevena Rendelli i Duško Ćurlić na generalnoj probiHrvatska predstavnica za Pjesmu Eurovizije 2009. bit će izabrana na HRT-ovoj Dori u subotu navečer u Opatiji, uz izravan prijenos na HTV-u 1 u 20:10. To je već sedamnaesta Dora. Kao da je jučer bilo Don't Ever Cry ili Nek' ti bude ljubav sva.
Mi na Nacionalovim web stranicama sa zadovoljstvom ćemo pratiti prijenos uz komentare događaja uživo kako bi dodali svoje viđenje događaja kojem se malo što može dodati.
Olimpijske igre održavaju se tek svake četiri godine, kao i Svjetsko prvenstvo u nogometu. Međutim, ljubitelji estrade i zabavne glazbe imaju Olimpijadu dva puta godišnje, u ožujku kad se održava Dora, drugi put u svibnju kad se održava Pjesma Eurovizije.
Očekujemo uobičajenu paradu kiča, plagijata, loših haljina, demodiranih frizura i sasvim promašenih pjesama, karijera i života. Nadamo se dobroj zabavi. Pogledajmo skupa tko će nas predstavljati u Moskvi, uz fotogalerije, prognoze i dubinsku analizu dugogodišnjih eksperata za hrvatsku estradu.

Vezane vijesti

Ovogodišnji Brown Forum o gospodarskim mogućnostima na razini općina

Ovogodišnji Brown Forum o gospodarskim mogućnostima na razini općina

"Gospodarske mogućnosti na razini općina" tema su drugog po redu Brown Foruma koji će se održati u Opatiji 2. i 3. travnja u organizaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika