02.03.2009. / 16:45

Autor: Andrea Belin

Splićanka Sarah Ćosić ne može podnijeti teret krune Miss Universe

Lijepoj je misici kruna stalno padala s glave, na što je ona zaključila da je to zato jer je preteška. No, kasnije je ustvrdila da će se naviknuti jer ima godinu dana vremena

Sarah je kruna nekoliko puta pala s glaveSarah je kruna nekoliko puta pala s glaveNa sinoćnjem izboru za Miss Universe Hrvatske, održanom u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, pobijedila je Splićanka Sarah Ćosić. Dvadesetogodišnja Sarah studentica je ekonomije u Zagrebu i u slobodno vrijeme voli čitati knjige. Dvanaest godina plesala je klasični balet. HTV-ova urednica Lejdi Oreb pitala ju je da može birati između vozača, masera, spremaćice i kuhara, što bi izabrala na godinu dana, na što je aktualna Missica odgovorila da bi joj dobro došao maser jer sve ostalo zna i sama raditi.

Krunu koja je aktualnoj Missici dva puta ispala s glave, dodijelila joj je bivša Miss Snježana Lončarević."Presretna sam! Stalno mi pada kruna zato što je preteška. Naviknut ću se, imam vremena", kazala je Splićanka. Pobjednica je na trajno korištenje dobila Mitsubishi Colt i nagradu od 10.000 kuna.

Prvom pratiljom proglašena je Katarina Banić iz Trilja, dok je titula druge pratilje pripala Tamari Neferanović iz Privlake. Dvije titule pripale su djevojkama iz Slavonskog Broda. Jelena Božić proglašena je Miss fotogeničnosti, Ivana Kršić Miss simpatičnosti, dok je titula Miss stila dodjeljena Lini Miletić iz Pule. Publiku su zabavljali Antonija Šola, Jacques Houdek, Jelena Rozga i Goran Karan.

Vezane vijesti

Petim "Riječkim stepenicama" prošetati će Massimo Savić

Petim "Riječkim stepenicama" prošetati će Massimo Savić

Grand hotel Bonavia i ove će godine ugostiti modnu reviju "Riječke stepenice" koju već petu godinu za redom organizira bivša Miss Hrvatske,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika