03.03.2009. / 15:01

Autor: Andrea Belin

Prvi seks na Farmi: Simona i Ante pod plahtama izgladili nesuglasice?

Sat privatnosti bračni je par navodno iskoristio kako bi riješili probleme koji su im se nagomilali tijekom dana. Ipak, nisu željeli otkriti kada su, i gdje točno, izmijenili nježnosti

Ante i Simona tijekom popodnevnog odmoraAnte i Simona tijekom popodnevnog odmoraNakon bračnih razmirica, Gotovčevi su navodno "zajednički jezik" pronašli pod poplunom. Naime, Simona je sustanarkama otkrila na koji način su iskoristili sat privatnosti. Svi su zapitkivali gdje se to točno dogodilo, međutim par nije htio otkriti. Ivana je zaključila da su nježnosti izmjenjivali popodne u sobi. Možda je i pogodila jer je par kasno poslijepodne iskoristio maženjem pod poplunom i teškim uzdasima.

Osim na Gotovčeve, svakim je danom sve veća pažnja usmjerena i na Mariju Štrajh. Najprije se posvađala s Dinom oko kreveta, a sada se već okomila na gazdaricu Ivanu Paris. Naime, Marija Štrajh i Seid Memić Vajta postali su ovotjedne sluge, a Mariji očito ta uloga ne sjeda baš najbolje. Ivana joj je prigovorila zbog neposlušnosti, a uostalom zasmetala joj je što je Marija većini farmera stala na žulj, a nitko joj se ne usudi to priznati. Kasnije je Ivana zbog napada imala grižnju savjesti, no Vajta joj je rekao da se ne brine jer je dužnost sluge poslušati gazdaricu.

Osim Marije, farmerima očito ni Ante ne sjeda najbolje. Neke ukućane živcira svojim glasnim razgovorima noću, i kasnim jutarnjim ustajanjem. Gazdarica Ivana, osim problema sa sluškinjom, ima i nerješene stvari zbog kojih se čak i rasplakala. Iz razgovora s Tanjom se dalo zaključiti da se radi o nekom tajnovitom muškarcu. Tanja nema takvih problema, ona je izjavila da joj je najbolje otići u lezbijke.

Vezane vijesti

Ante Gotovac i nećak političara Ivića Pašalića otvaraju noćni klub

Ante Gotovac i nećak političara Ivića Pašalića otvaraju noćni klub

Iako je donedavno blatio Marka Pašalića jer se ovaj često družio s njegovom, uskoro bivšom suprugom Simonom, zagrebački poduzetnik Ante Gotovac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika