04.03.2009. / 18:25

Autor: Dean Sinovčić

Policija otkrila: Lokalni kuhar razbio milijun funti vrijedan Ferrari Enzo pjevača grupe Jamiroquai

Jay Kay, pjevač grupe Jamiroquai, kupio je Ferrari Enzo prije pet godina a razbio mu ga je lokalni kuhar

Jay Kay, pjevač grupe Jamiroquai, u milijun funti vrijednom Ferrari Enzo automobiluJay Kay, pjevač grupe Jamiroquai, u milijun funti vrijednom Ferrari Enzo automobiluPolicija je objavila kako je Aaron Billington, lokalni kuhar iz Suffolka, tijekom prošle noći razbio milijun funti vrijedan Ferrari Enzo čiji je vlasnik Jay Kay, pjevač poznate grupe Jamiroquai. Jay Kay se u to vrijeme nalazio Aldeburghu, turističkom mjestašcu na istočnoj engleskoj obali, a automobil je bio parkiran ispred hotela Brudenell u kojem je Jay Kay bio smješten. Aaron Billington priznao je policiji da je razbio Ferrari Enzo pjevača Jay KayaAaron Billington priznao je policiji da je razbio Ferrari Enzo pjevača Jay Kaya

Kako je objašnjeno, Billington, inače specijalist za deserte, je prošle noći bio slobodan, nije radio, te je popio bocu votke. Kako se prethodnu noć porječkao s Jay Kayom, onako pijan pronašao mu je automobil, uzeo kamenje i porazbijao mu sva stakla. Šteta se procjenjuje na 30 tisuća funti.

Jay Kay, pravim imenom Jason Cheetham, kupio je Ferrari Enzo za milijun funti 2003. godine, te je pri tome izjavio "To je mnogo. Čak i za rock zvijezdu". Nešto kasnije napisao je pjesmu Black Devil Car posvećenu ovom automobilu. Njegov Ferrari Enzo jedan je od samo 399 primjeraka koliko ih je proizvedeno. Jay Kay poznati je ljubitelj automobila, u svojoj garaži ima 18 modela automobila, od čega šest Ferrarija, tri Maseratija, dva Lamborginija, Rolls-Royce, Mercedes, Bentley i Aston MartiFerrari Enzo automobil je koji odgovara karakteru Jay Kaya jer je mračan i opak.Ferrari Enzo automobil je koji odgovara karakteru Jay Kaya jer je mračan i opak.n, ali kada su ga novinari pitali koji od automobila odgovara njegovom karakteru, on je izjavio „Ferrari Enzo, on je mračan i opak".

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika