05.03.2009. / 10:56

Autor: Nacionalova redakcija

Počastite se: Pretplatite se na Extru i darujte si Gaultierov miris

Zašto kupiti samo parfem kada uz njega možete dobiti i vaš omiljeni magazin ili zbog čega kupiti samo magazin kada uz njega možete dobiti i prekrasne mirisne kapljice....

Uživajte u finim mirisnim kapljicamaUživajte u finim mirisnim kapljicamaVolite čitati Extru jer piše baš o onome što vas zanima, ne propuštate niti jedan ponedjeljak otići na kiosk i kupiti svoj primjerak, želite prije svih saznati sve hot stvari, uživate u poklonima koje vam daruje Extra? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, nema nikakvog razloga da si uz Extru ne učinite život još ljepšim.

Naime, Extra tim za vas je pripremio posebno iznenađenje. Ukoliko se nađete među prvih trideset čitateljica koje se odluče pretplatiti na Extru, na dar ćete dobiti trendy miris Ma Dame, s potpisom slavnog francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera. Pretplata, uz mirisni poklon, iznosi svega 499 kuna, gotovo isto koliko biste platiti parfem u nekoj od parfumerija.

Stoga, ne gubite vrijeme nego požurite i ispunite kupon za pretplatu u Extri ili se o svemu informirajte na naš besplatni telefon 0800 200 234.


Vezane vijesti

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

"EXTRA - Skockajte se za proljeće"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) NCL Media Grupa d.o.o. iz Zagreba, Radnička 45, OIB: 15334658621 donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika