16.03.2009. / 12:13

Autor: Ivica Medo

90 minuda donosi sve o aferi koja potresa rukometnu Ligu prvaka

90 minuta na svim kioscima90 minuta na svim kioscimaU novom broju 90minuta pročitajte:

Izvještaj s utakmica HNL-a u kojemu je prekinut Mišin pobjednički niz otkako je trener Hajduka. Dinamo je rutinirano svladao Šibenik u Maksimiru i bodovno se izjadnačio s vodećim Hajdukom.

Donosimo najave sljedećeg kola španjolske, talijanske, engleske i njemačke lige s kladioničarskim preporukama za sljedeće kolo.

Pročitajte priču o uzvratnim utakmicama osmine finala Kupa Uefe. Prošlogodišnji pobjednik, ruski Zenit, nalazi se pred ispadanjem nakon poraza od Udinesea.

Ognjen Vukojević u intervjuu za 90minuta govori o svojoj uspješnoj sezoni u kijevskom Dinamu za koji je postigao pobjednički pogodak u prvoj utakmici osmine finala Kupa Uefe.

U razgovoru za 90minuta novi trener Dinama Krunosalv Jurčić otkriva zašto je prihvatio trenersko mjesto te naglašava da su potrebne četiri godine za stvaranje momčadi.

Doznajte više o aferi koja potresa njemački rukometni klub Kiel s kojim RK Zagreb igra četvrfinalnu utakmicu Lige prvaka. Nijemci su optuženi za kupovinu utakmica Lige prvaka, među kojima i one finalne.

Pročitajte intervju s trenerom RK Zagreba Senjaninom Maglajlijom,, koji je uvjeren da je Kiel oslabljen aferama, što povećava šanse hrvatskom predstavniku za prolazak u polufinale rukometne Lige prvaka.

U razgovoru za 90minuta trener MNK Nacionala analizira dosadašnji tijek sezone i naglašava kako im je jedina konkurencija Brodosplit.

Saznajte više kako svjetska finacijska kriza utječe na sport i zaradu profesionalnih sportaša.

Financijska kriza posebno se odrazila na automobilsku indistriju, zbog čega se japanska Honda povukla iz Formule 1. Njhov tim preuzeo je tehnički direktor Ross Brawn te će nova momčad nositi njegovo ime.

Pittsburgh Penguinsi nakon promjene trenera vraćaju se pobjedama u američkom NHL-u.

Momčad New Orleans Hornetsa pokazuje lagani pad u odnosu na prošlu sezonu.

U tjednoj kolumni Marko Naletić, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer, govori o ispadanju talijanskih momčadi iz Lige prvaka.

90minuta ponedjeljkom na kioscima!!!

Vezane vijesti

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

U novom broju 90minuta pročitajte: NOGOMET - Nakon remija s Ukrajinom u Zagrebu, Hrvatskoj će najvjerojatnije biti potrebna pobjeda u Londonu nad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika