22.03.2009. / 09:29

Autor: Nina Šmigmator

Gledajte film i putujte u Rim: Extra vas vodi na ekskluzivnu premijeru 'Ti mi lažeš najbolje'!

Dolazak prvih sunčanih dana sve nas nekako zove na romantiku, a magazin Extra vam je pripremio posebno iznenađenje: vode vas u kino, a možete osvojiti i predivno putovanje u vječni grad

Extra vas prve vodi u kino, a možete otputovati i u RimExtra vas prve vodi u kino, a možete otputovati i u RimNe propustite iskoristiti priliku magazina Extra i tvrtke Blitz: pogledajte film u kojem glavne uloge glume oskarovka Julia Roberts i seks simbol Clive Owen!

Extra vam omogućuje da prvi u Hrvatskoj pogledate hit-film Ti mi lažeš najbolje i to potpuno besplatno! Extra premijera održat će se u utorak 24. ožujka ISTOVREMENO u Zagrebu, Rijeci i Zadru! Što trebate učiniti? U ponedjeljak 23. ožujka u Extri pronađite kupon za kino, izrežite ga i odnesite da na blagajnu multipleksa Cinestar Avenue Mall u Zagrebu, multipleksa Cinestar u Zadar City Galleriji ili multipleksa Cinestar Tower center u Rijeci. Svaki čitatelj koji dođe s kuponom dobit će čak dvije ulaznice za film Ti mi lažeš najbolje.

Ekskluzivna premijera samo za čitatelje Extre održat će se 24. ožujka u 20 sati u sva tri grada.
Ali to nije sve! Čuvajte kino ulaznice jer ćete u Extri koja izlazi 30.3. moći osvojiti romantično putovanje u Rim koje će za vas organizirati Adriatica.net! Uživajteu filmu i putujte u Rim, najromatičniji grad na svijetu.

Vezane vijesti

Što je radno mjesto dalje, opasnije je po zdravlje

Što je radno mjesto dalje, opasnije je po zdravlje

Što je veća udaljenost do radnog mjesta to je zdravlje ugroženije, a posebno u slučajevima kada do radnog mjesta treba putovati više od 16… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika