24.03.2009. / 12:45

Autor: Anamarija Kronast

Gola kolumna: Nives Celzijus za Bild piše samo u gaćicama

Supruga Dine Drpića za svoju se kolumnu fotografirala na krevetu, s laptopom u koji bilježi sve svoje misli, a u posljednjem broju magazina bavila se odnosom između dobrih i loših frajera

Nives Drpić (Fotografija: Bild)Nives Drpić (Fotografija: Bild)Supruga nogometaša Dine Drpića, Nives Celzijus ovih se dana fotografirala za njemački magazin Bild u kojemu piše kolumnu. Najseksi supruga Bundeslige u posljednjem je broju otkrila što misli o zločestim dečkima, koja je razlika između šonje i frajera i zbog čega žene uvijek biraju ove prve.

Prema njezinom sudu, među nogometašima prvo mjesto ljestvice zločestih dečki podijelili su Patrick Ebert i igrač Dortmunda Kevin Prince Boateng. razlog njihovoj popularnosti, doduše, nije super igra nego činjenica ds u demolirali automobile zbog čega ne silaze s naslovnica njemačkih tabloida.

Ipak, priznala je da nju ionako ne privlače dobri dečki jer ni sebe ne smatra dobricom. Zbog toga je njezin idealan frajer upravo njezin muž Dino koji je, kaže ona, dovoljno zločest da ukroti zločestu curu poput nje.

Vezane vijesti

Čuvaj se lista Bild - čak i ako te hvali

Čuvaj se lista Bild - čak i ako te hvali

List Bild je već odavno u Njemačkoj postao sinonimom novina koje baš svi čitaju i koji se tiska u oko četiri milijuna primjeraka - a oni koji ga i ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika