25.03.2009. / 11:59

Autor: Anamarija Kronast

Tragedija: U prometnoj nesreći poginuo otac Ane Sršen

Boško Sršen navodno je, vozeći po Mljetu, odjednom izgubio svijest zbog čega je automobilom odletio u tri metra duboku provaliju u kojoj ga je našao sin Vicko, no nesretni bio toliko teško ozlijeđen da je preminuo na putu do dubrovačke bolnice

Ana Sršen je u prometnoj nesreći izgubila i brataAna Sršen je u prometnoj nesreći izgubila i brataNajuspješnija hrvatska plivačica paraolimpijka, Ana Sršen ove će dane pamtiti kao najgore u životu. Naime, u teškoj prometnoj nesreći koja se jučer popodne dogodila na njezinom rodnom Mljetu, poginuo joj je otac, 71-godišnji Boško Sršen.

Premda još nema službenih potvrda, čini se kako je do nesreće došlo kada je njezin otac zbog nesvjestice izgubio nadzor nas automobilom kojim je upravljao. Zbog vrtoglavice je sletio u šikaru i pao u čak tri metra duboku provaliju. Tamo ga je našao sin Vicko koji je u potragu krenuo jer otac nije došao kući u dogovoreno vrijeme. Nažalost, zbog teških je ozljeda Boško Sršen preminuo na putu do bolnice.

Pravi uzrok smrti utvrdit će se tijekom obdukcije na Odjelu patologiju u dubrovačkoj bolnici, a mještani tvrde kako na mjestu na kojemu je nesretni muškarac stradao, uopće nije bilo tragova kočenja. Ana Sršen potpuno je shrvana jer joj je prije nepune dvije godine u prometnoj nesreći stradao i 15-godišnji brat Petar, a nakon njegove smrti ona je utemeljila zakladu "Petar Sršen".

Sada su za nju taman trebali nastupiti dani sreće jer su prije godinu dana ona i suprug Boris Šušković dobili sina Vida, no obiteljska tragedija poremetila je idilu naše najbolje paraolimpijke.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika