29.03.2009. / 08:33

Autor: Nina Šmigmator

Extra vas vodi na romantično putovanje u Rim

Četverodnevno putovanje za dvije osobe osvojit će sretni čitatelj koji uz kupon iz Extre koji izlazi 30.3. pošalje i kino ulaznicu. Sretno!

Putovanje u Rim posebno je romantično baš u proljećePutovanje u Rim posebno je romantično baš u proljećeZa sve čitatelje koji su pogledali film 'Ti mi lažeš najbolje' u kojem glume oskarovka Julia Roberts i seksi Clive Owen, Extra je osigurala posebnu nagradu: putovanje u grad u kojem se odvija radnja filma! Četverodnevno putovanje za dvije osobe osvojit će sretni čitatelj koji uz kupon iz Extre koji izlazi 30.3. pošalje i kino ulaznicu.

Putovanje uključuje prijevoz avionom, smještaj te vodiča po najromantičnijem europskom gradu!
Dakle, osim što ćete se odmaknuti iz svakodnevnice i uživati u romantičnom putovanju, ne morate sa sobom ponjeti niti jedan vodič ili knjigu iz povijesti, sve što vas zanima saznat ćete uživo.

Imat ćete sjajnu priliku za upoznavanje vječnog grada, otkrivanje njegove bogate povijesti, ali i za kušanje finih talijanskih specijaliteta, a možda vam pokoji sat ostane i za shopping! I, kako onda ne voljeti ekipu iz Extre kada cure stalno smišljaju kako će vam ugoditi!

Vezane vijesti

Što je radno mjesto dalje, opasnije je po zdravlje

Što je radno mjesto dalje, opasnije je po zdravlje

Što je veća udaljenost do radnog mjesta to je zdravlje ugroženije, a posebno u slučajevima kada do radnog mjesta treba putovati više od 16… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika