30.03.2009. / 14:55

Autor: Martina Čizmić

Ubio sučevu ženu zbog kazne od 1000 dinara

"Koliko znam, to je bila neka svađa s postavljanjem cerade u dvorištu. Osobno mislim da je u pitanju bolesni um, da je ovaj čin osobni revolt protiv države i državnih organa", rekao je za Blic, sučev sin Marko Lukić

Marko Lukić, sin suca

Foto: BlicMarko Lukić, sin suca Foto: BlicSrpska policija uhitila je u Knjaževcima Ljubišu Tošića za kojeg se sumnja da je postavio bombu na kvaku stana suca Velimira Lukića zbog čega je poginula njegova supruga Radica Lukić.

Ljubića Tošić i ranije je prijetio obitelji suca zato što mu je ovaj presudio da mora platiti kaznu od oko 1000 dinara zbog narušavanja javnog reda i mira.

"Koliko znam, to je bila neka svađa s postavljanjem cerade u dvorištu. Osobno mislim da je u pitanju bolesni um, da je ovaj čin osobni revolt protiv države i državnih organa", rekao je za Blic, sučev sin Marko Lukić.

Susjedi pričaju da je uhićenje osumnjičenog ličilo na scene iz kriminalističkih filmova. Grad je bio pod opsadom policije, zgradu čuvaju policajci u civilu, ali Tošićevi poznanici i dalje ne vjeruju da je on odgovoran za postavljanje bombe.

Tošić je navodno još prije tri godine došao u sukob sa 'državnim organima', kada je na zemljištu koje graniči sa zemljištem njegove bivše žene objesio ceradu kako bi radnici koji su tamo radili mogli raditi u hladu.

Nakon toga ga je navodno njegova bivša žena tužila, a on iz inata nije želio platiti kaznu.

"Prije dvije godine su ga policajci tražili zbog neplaćene kazne. Pronašli su ga ispred gradske ljekarne, a on se s njima potukao na ulici. Tada je zbog napada na službenu osobu dobio godinu dana zatvora. Žalio se na tu kaznu, a proces još traje", pričaju susjedi i dodaju kako ga nikada nije zanimalo oružje.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika