01.04.2009. / 09:06

Autor: Katarina Zorić

"Prostitutke su doista bile dekor završne večeri svjetskog rukometnog prvenstva"

Dva mjeseca nakon završetka Svjetskog rukometnog prvenstva danski su suci iznijeli teške optužbe na račun organizatora, ustvrdivši da su ih pokušali podmititi nudeći im, na zabavi poslije večere u zagrebačkom restoranu, usluge prostitutki

Danski su suci iznijeli teške optužbe na račun organizatora, ustvrdivši da su ih pokušali podmititi prostitutkamaDanski su suci iznijeli teške optužbe na račun organizatora, ustvrdivši da su ih pokušali podmititi prostitutkamaOptužbe danskih sudaca da su im organizatori Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj nudili usluge protsitutki kako bi ih podmitili, potvrdio je Jutarnjem listu neimenovani sugovornik N.N. Kako je rekao listu, dobro je upoznat s načinom organizacija V.I.P. događanja u restoranima Lido i Fifty&Fifty, zagrebačkim klubovima Piranha i Gjuro te Papayi u Novalji. Kaže da je bio prisutan i na zabavi u Piranhi. "Prostituke su doista bile “dekor” završne večere za suce Svjetskog rukometnog prvenstva, stigle su u V.I.P. ložu kluba Piranha s “misijom” da, između ostalih, zabave danske suce Pedersena i Olsena", rekao je N.N.

Podsjetimo, dva mjeseca nakon završetka Svjetskog rukometnog prvenstva danski su suci iznijeli teške optužbe na račun organizatora, ustvrdivši da su ih pokušali podmititi nudeći im, na zabavi poslije večere u zagrebačkom restoranu, usluge prostitutki. Navodno je danski sudački par tada demonstrativno napustio zabavu. Vodeći ljudi Hrvatskog rukometnog saveza sve optužbe odbacuju.

Međutim, neimenovani sugovornik kaže kako želi da se zna što se doista događalo te večeri jer ga iritira licemjerje u Hrvatskom rukometnom savezu. "Oni su jako dobro znali što su te djevojke radile, zbog čega su stigle u Piranhu. Da, to su bile prostitutke, neke od njih viđao sam u sličnim situacijama i nema dvojbe da su stigle kako bi zabavile čelnike IHF-a, suce i neke predstavnike hrvatskih sponzora. Večera je bila u Lidu, poslije su se svi prebacili u V.I.P. Piranhe, koja je u stvari spojena s Lidom. Ne znam tko je, kada i s kim otišao, osim što su se doista ti Danci pokupili odmah, vjerojatno uvrijeđeni ponudom", rekao je N.N.

Vlasnike restorana Lido ne brinu optužbe. Nikola Bušljetu, jedan od suvlasnika restorana, kaže da ne provjerava tko se od gostiju čime bavi, a prostitutke, ako ih je bilo, on sigurno nije naručio. "Tvrdim da nikakve prostitutke nisam pozao te večeri. Nisam ih niti vidio, ali ne možete znati koja je djevojka s kakvom namjerom stigla na zabavu. Bilo je cura, uvijek ih bude u takvim prilikama", kaže Bušljeta čiji je restoran Lido bio zadužen za catering na cijelom natjecanju.

Voditelja restorana Lido, Darka Šikoronje, kaže kako u restoranu uopće nije bilo ženskih osoba. Međutim, demantira ga Klaudija Kvaternik, hostesa koja je bila zadužena za V.I.P. goste: "Bilo je cura na večeri, ali zaposlenih hostesa koje su dočekivale goste. Kasnije smo bili u Piranhi, ali kako sam te večeri bila gošća, nemam pojma koja je cura zbog čega stigla u Piranhu."

Vezane vijesti

Jason Biggs i supruga unajmili prostitutku?

Jason Biggs i supruga unajmili prostitutku?

Glumac Jason Biggs, najpoznatiji po ulozi u 'Američkoj piti', i njegova supruga Jenny Mollen unajmili su prostitutku. Par je u braku tri godine, a o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika