02.04.2009. / 19:55

Autor: Anamarija Kronast

Video: Brutalno pretučena glumica Keira Knightley

Glumicu je njezin dečko, nakon što se vratila kući s posla, šaramao, čupao za kosu i udarao nogom u trbuh. Srećom, ma koliko šokantno zvučalo, riječ je samo o scenariju reklame kojom se upozorava na nasilje nad ženama

Keira glumi žrtvu obiteljskog naseljaKeira glumi žrtvu obiteljskog naseljaSlučaj pop zvijezde Rihanne koju je njezin dečko Chris Brown brutalno pretukao, očito je nagnao mnoge da još jednom razmisle o svakodnevnom nasilju nd ženama. U kapmanju protiv toga uključila se I zvijezda Pirata s Kariba, krhka Keira Knightley.

Glumica je snimila šokantnu reklamu protiv nasilja u obitelji u kojoj je 'njen dečko', nakon što se vrati kući s posla, životinjski pretuče. Video doista djeluje uvjerljivo, čak I šokantno, no glumica tvrdi da ovakvim pristupom želi dodatno upozoriti na ovaj problem.

Srećom, Keiru njezin 'ljubljeni' samo u reklami protiv nasilja šamara, čupa i udara nogom u trbuh. Na kraju šokantnog videa postavlja se pitanje: Zar nije vrijeme da netko kaže rez? A pojavljuje se i jednako šokantna informacija da dvije žene tjedno umru od nasilja u obitelji.

Dakako, u Americi su se odmah oglasile mnoge udruge koje tvrde da ovakav šokantan spot zapravo poziva mlade na nasilje, no srećom takve su grupe malobrojne. Mnogo je više onih koji su pozdravili ovu kampanju.

VIDEO:

Vezane vijesti

Iskon premijera – Opasna metoda

Iskon premijera – Opasna metoda

U organizaciji Iskona i Discoverya te medijskim pokroviteljstvom Nacionala sinoć je premijerno prikazan film Opasna metoda (A Dangerous Method)… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika