03.04.2009. / 17:53

Autor: Andrea Belin

Hrvatica u najužem krugu za "Posao iz snova"

Od 35 tisuća kandidata, natjecatelji su izabrali njih 16, a u najužem krugu se našla i jedna Hrvatica koja živi u Bavarskoj. Ime joj je Mirjam Novak i završila je glumu u Los Angelesu na Lee Strasberg Theater Institute

Mirjam NovakMirjam NovakVijest o "najboljem poslu na svijetu" odjeknula je u svim svjetskim medijima, a među 16 kandidata koji su ostali u najužem krugu našla se i jedna Hrvatica koja živi u Bavarskoj. Ime joj je Mirjam Novak i završila je glumu u Los Angelesu na Lee Strasberg Theater Institute.

Idući mjesec s ostalim kandidatima, koje je odabrao organizator natjecanja i turistička zajednica australske države Queensland, biti će pozvana na otok Hamilton na završni razgovor za posao. Organizatori su priopćili da se na ovaj natječaj prijavio iznimno veliki broj ljudi, čak njih 35 tisuća i umjesto njih desetak, na završni razgovor odlučili su pozvati čak šesnaest osoba.

Ime pobjednika natjecanja objaviti će 6. svibnja, a posao koji traje šest mjeseci počinje već 1. srpnja.
Ukoliko Mirjam pobijedi , živjeti će u kući na plaži, a honorar koji iznosi čak 70 tisuća dolara mjesečno uključuje troškove leta i života na otoku. Osim što će čistiti bazen i hraniti ribe, posao uključuje i pisanje dnevnika u kojem će bilježiti osobne dojmove ovog otoka.

Svi pozvani na razgovor mlađi su od 40 godina, trećina kandidata su pripadnice nježnijeg spola i nitko nije s Bliskog istoka, izJužne Amerike i Afrike, a samo dvoje ih je iz Australije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika