05.04.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Joško Čagalj Jole: Tek uz obitelj sam našao pravi smisao u životu

Pjevač Joško Čagalj Jole ekskluzivno je za Extru pristao na fotosession sa svojom obitelji, suprugom Anom, dvoipolgodišnjom kćerkom Ivom te četveromjesečnom Emom. Splitski pjevač otvorio nam je i vrata svojeg doma, prostrane kuće u istočnom dijelu Splita, koja je smještena uz samu obalu. Otkrio nam je da su njegove dvije kćeri unijele nepovratnu radost u njihov dom, no popularni Jole u budućnosti bi želio još jedno dijete

Pjevač se najbolje osjeća u krugu obiteljiPjevač se najbolje osjeća u krugu obitelji-Htio sam da prvo dijete bude kćer i ta mi se želja i ostvarila. Svaki bi roditelj želio imati mušku i žensku djecu, no ja nipošto ne bih htio treće dijete samo zato što očekujem sina. Jednostavno želim imati veliku obitelj jer, na kraju krajeva, to je jedino ono što je vrijedno u životu. Sve ostalo dođe i prođe, ali obitelj ostaje. Tijekom karijere sam odradio brojne humanitrane koncerte i stvarno sam se nagledao svega.

Zato sam pri oba porođaja samo molio Boga da Ana rodi zdravu djecu. Danas je na žalost sve više djece rođene s urođenim manama i to je, siguran sam, najveća nesreća koja može zadesiti jednog roditelja. Baš zato, kad god mogu besplatno pjevam na bilo kojem događaju jer ako time mogu donirati nekoj djeci novac, čini me jako sretnim - rekao je Jole, koji, iako o tome ne voli govoriti, i privatno financijski pomaže mnogoj djeci. Tvrdi kako se nakon što se oženio s Anom prije tri godine i dobio djecu, nije puno toga promijenilo, ali je njegov život dobio pravi smisao. (Snimio: Mario Strmotić, Make up: Sanja Krstulović, Odjeća: Roccoco, Linea Exclusive )
Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika