05.04.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Ekskluzivne fotografije: Marijana Mikulić krstila sina Ivana i smršavila 20 kilograma

Glumica Marijana Mikulić i njezin suprug Josip Mikulić protekle su subote krstili svog dvoipomjesečnog sina Ivana u crkvi Sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci. Mladi bračni par odlučio se na krštenje uz samo nekoliko uzvanika i to iz redova uže obitelji pa su tako prvom Ivanovom sakramentu svjedočili Marijanini roditelji, Josipova majka te kršteni i vjenčani kumovi

Glumica tvrdi kako nikada nije bila sretnijaGlumica tvrdi kako nikada nije bila sretnijaObred krštenja glumica je povjerila u ruke velečasnom Ivanu Filipčiću koji je uz svečanu misu poželio bračnom paru još djece. Obitelj se nakon krštenja uputila u "Didov san", restoran na Gornjem Gradu, a slavljenički ručak bio je poklon od Josipovih roditelja.

Ivan je za svoj prvi sakrament dobio hrpu darova pa je tako između ostalog od svojeg kuma dobio dječju Bibliju na njemačkom jeziku. -S obzirom da Josipovi roditelji žive u Njemačkoj htjeli bismo da dijete od malih nogu uči dva jezika, a Biblija će biti odličan početak. Od mojih je roditelja dobio zlatnu narukvicu danas. Kao i nama, i našim je roditeljima unuče sad velika radost pa su mu od kad se rodio priskrbili sve potrebno, od kolica do krevetića, igračaka i robice - rekla je glumica koja je za ovu priliku Ivana odjenula u ekskluzivnu dječju robnu marku Pre natal. Iako je tijekom trudnoće Marijana Mikulić "natukla" trideset kilograma, dva i pol mjeseca nakon ostalo joj je još samo desetak kilograma viška. (Fotografije: Ivan Banić)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika