06.04.2009. / 07:00

Autor: Ivica Medo

Novi broj 90 minuta na svim kioscima

Kao i svakog ponedjeljka, donosimo analize iz svijeta nogometa, rukometa, motociklizma, vaterpola i još mnogo mnogo toga

U novom broju 90minuta pročitajte:

Novi broj 90 minuta na svim kioscimaNovi broj 90 minuta na svim kioscimaNOGOMET

U sljedećem kolu 1. HNL igra se mali dalmatinski derbi u kojem Šibenik dočekuje Zadar. U intervjuu Marin Ljubičić, zadnji vezni NK Zadra, prognozira otvorenu i izjednačenu utakmicu.

Donosimo najave utakmica liga petica s kladiteljskim preporukama.

Jerko Leko, hrvatski reprezentativac u redovima francuskog Monaca, govori o promjenama u vodstvu kluba. Albert II., monegaški princ, nezadovoljan lošim rezultatima kluba smijenio je Jérômea de Bontina te imenovao bankara Etiennea Franzija za predsjednika.

Prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka na rasporedu su 7. i 8. travnja, a uzvrati se igraju tjedan poslije. U središtu pozornosti je engleski obračun između Liverpoola i Chelseaja, četvrti u posljednjih pet godina.

U četvrtak su na rasporedu prve utakmice četvrtfinala Kupa Uefe od kojih je najzanimljiviji dvoboj HSV-a i Manchester Uniteda. Njemačka momčad velike nade polaže u hrvatski napadački dvojac Olić - Petrić.

MOTOCIKLIZAM

Ovaj vikend počinje Moto GP, najpoznatija i najcjenjenija klasa Svjetskog motociklističkog prvenstva. U njoj će se ove sezone za naslov prvaka ponovo boriti peterostruki te aktualni prvak Valentino Rossi na Fiat Yamahi i dvojica vozača momčadi Ducati, Casey Stoner i Nicky Hayden.s

VATERPOLO

Vratar Mladosti i hrvatske reprezentacije Josip Pavić za 90minuta najavljuje susret s Olympiakosom u četvrtfinalu vaterpolske Lige prvaka i prognozira koji će se klubovi plasirati na ovosezonski Final Four u Rijeci.

HOKEJ NA LEDU

Doznajte više o počecima NHL lige i tko su "Original six". Također pročitajte o aktualnostima u NHL-u uoči play offa.

KOŠARKA

U intervjuu Roko Leni Ukić govori o svojoj prvoj sezoni u NBA ligi te prognozira koje bi momčadi mogle osvojiti naslov prvaka.

RUKOMET

U rukometnoj Ligi prvaka Zagreb je u Kielu poražen od istoimenog domaćina. Donosimo analizu utakmice.

KOLUMNA

Kolumnu tjedna napisao je Marko Naletilić, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer. Naletilić se osvrnuo na rad nizozemskog stručnjaka Guusa Hiddinka u Chelseaju te na prijedlog o uvođenju "salary cupa" u nogometu

Vezane vijesti

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

Novi broj '90 minuta' od danas na kioscima

U novom broju 90minuta pročitajte: NOGOMET - Nakon remija s Ukrajinom u Zagrebu, Hrvatskoj će najvjerojatnije biti potrebna pobjeda u Londonu nad… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika