07.04.2009. / 12:34

Autor: Anamarija Kronast

8 zapovjedi Nives Celzijus: Kako upecati nogometaša

U svojoj najnovijoj kolumni za njemački Bild starleta tvrdi kako frajeri vole neiskusne i, po mogućnosti, djevice koje se u tili čas mogu transformirati u kruve u krevetu, poželjno je partnere uvjeriti da nisu nešto, ali i seksati se s njima nakon poraza na terenu, a nikada odbijati skupe darove...

Nives je u braku s Dinom DrpićemNives je u braku s Dinom DrpićemTrenutačno najpoznatija supruga u Bundesligi, Nives Celzijus, u novoj se kolumni za njemački Bild posvetila temi zavođenja muškaraca, konkretno nogometaša. Tako je u malom savjetniku o kojem sanja svaka sponzoruša početnica, gospođa Drpić napisala koje kvalitete bi trebale krasiti onu koja sanja da joj nogometaš pokloni vjenčani prsten. Tako Nives tvrdi kako je riječ o pravim osvajačima, za čije je umješno zavođenje čak sastavila i osam osnovnih zapovjedi.

Prvo, tvrdi, zabranjena je problematična prošlost i veze s njegovim kolegama (u slučaju supruge jednog bivšeg nogometaša Dinama, to baš i nije bilo pravilo). Drugo, kaže Nives, obožavaju djevice, ali nije uvjet.
Nadalje, nikada im se ne smije dati da ženu do kraja osvoje jer im ona tada prestaje biti zanimljiva.
Nikada, kaže Nives, baš nikada se svog potencijalnog budućeg ne smije napadati ljubavnim problemima i brigama, niti ih slučajno ispitivati gdje su bili i što su radili dok vas nije bilo.

Jako je važno, tvrdi, biti mu najveća moguća podrška i oslonac u svim teškim situacijama.
Seks je najpoželjniji poslije izgubljene utakmice, da se ne osjeća kao looser. A u postelji, koja kani postati bračna, bitno je ponašati se kao kurva jer ne podnose dosadu i neiskustvo. To se pravilo doduše kosi s onim o poželjnom djevičanstvu jer jasno je da je nemoguće imati oboje. No, dobro.

Nadalje, lijepa starleta kaže kako se potencijalnog budućeg supruga ni pod koju cijenu ne smije nervirati s pričama o braku i djeci, a čak je poželjno uvjeriti ga da on baš i nije najbolje što vam se može dogoditi.
I, ono što sve čekaju, nemojte odbijati skupe darove jer nogometaš ne vole skromnost. I vi njemu možete nešto pokloniti, dakako u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima.

Vezane vijesti

Čuvaj se lista Bild - čak i ako te hvali

Čuvaj se lista Bild - čak i ako te hvali

List Bild je već odavno u Njemačkoj postao sinonimom novina koje baš svi čitaju i koji se tiska u oko četiri milijuna primjeraka - a oni koji ga i ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika