11.04.2009. / 09:14

Autor: Andrea Belin

Grijesi u postelji: U čemu griješi ona, a u čemu on

Najveći ženski problem je otvoreno reći partneru što želi i što bi još voljela, dok jači spol najčešće "fula" u brizni. Krevet nije autodrom

Ne žurite, razgovarajte o onome što oboje želiteNe žurite, razgovarajte o onome što oboje želiteNeki potezi muškaraca za vrijeme seksa ženama jednostavno ne odgovaraju. No, da ne bi ispalo da samo muškarci griješe i ženama se koji put dogodi da naprave neku pogrešku. Doduše, što se toga tiče one su ipak malo komliciranije. Saznajte koje su najčešći propusti kod jednih i kod drugih. Savjetujemo da se jednostavno prepustite užitku i ne pridajte pažnju detaljima jer na taj način ćete sve zakomplicirati, a to vam zaista nije cilj!

Najčešće pogreške koje čine žene

Recite glasno što želite
Muškarci u krevetu i nisu toliko sebični kao žene, međutim oni jednostavno ne mogu znati što vam odgovara. Nakon nekog vremena možda i da, ali u počecima veze zaista ne mogu znati što vas najviše uzbuđuje. Sigurno vas ne slušaju dok mu prepričavate tračeve s posla, ali vjerujte kada je riječ o seksu, zapamte sve do najsitnijih detalja. Zato mu glasno i jasno recite što točno želite!

Prestanite se žaliti
Tu se vraćamo na prvu točku. Često puta se žalimo prijateljicama kako nam je predigra bila prekratka ili preduga ili nešto treće. Ako on ubrza kompletni postupak, vi ga usporite. Ako mu ranije ne kažete što želite, kasnije se nemojte žaliti. Jedini krivac što je sve loše završilo, ste vi!

Nemojte se sramiti
Muškarci najviše mrze kada se žene počnu sramiti svoga tijela i za vrijeme seksa odbijati određene poze jer smatraju da imaju preveliku stražnjicu ili trbuh. Vjerujte, ako počnete gunđati i skrivati se ispod plahte od kvalitetnog seksa neće biti ništa.

Preuzmite inicijativu
Neke žene još uvijek misle da glavnu riječ u seksu moraju voditi muškarci. Koji put budite vi te koje vodite glavnu riječ. Vaš partner biti će oduševljen ovom promjenom. Poput poslušnog psa ispuniti će svaku vašu želju. Žena mora biti aktivna, pa čak i onda ako je muškarac na vrhuncu.

Najčešće greške koje čine muškarci

Fokus na samo određeni dio tijela
Da bi seks bio zanimljiv, osim ključnih dijelova tijela, prebacite se i na one sporedne. Naravno, prije saznajte što ju najviše uzbuđuje.

Brzina
Žene ne vole brzi seks. Krenite polako i obratite pažnju što za to vrijeme radi vaš partnerica i uskladite se. Ne zaboravite, za seks je potrebno dvoje. Ako brzo krenete, brzo ćete se i umoriti a, žene zaista ne vole pauziranja u vrijeme sekasualnih odnosa. Za razliku od muškaraca, žene ne mogu nastaviti tamo gdje su stale.

I ona želi doživjeti vrhunac
Većinu puta seks završava kada vrhunac doživi muškarac. Međutim takav rasplet događaja ženama užasno smeta. Tijekom seksa osim što zadovoljavate svoje potrebe, malo više pažnje posvetite i njezinima.
Sljedeći put vratiti će vam dvostruko.

Ne zahvaljujte
Ako vam je zaista bilo jedno od boljih iskustava, pohvalite svoju partnericu, Međutim, obratite pozornost na koji način ćete joj to priopćiti. Strastveni poljubac ili topao zagrljaj reći će više od riječi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika