15.04.2009. / 15:44

Autor: Anamarija Kronast

Uma Thurman novo lice francuske modne kuće Givenchy

Glumica je već bila zaštitno lice za Lancomeov parfem Miracle, a ovog puta je potpisala ugovor s drugom kozmetičkom kućom koja još ne želi iznositi detalje o njihovoj mirisnoj poslastici

Uma će promovirati novi miris GivenchyjaUma će promovirati novi miris GivenchyjaZaštitno lice novoga Givenchyjeva parfema je glumica Uma Thurman. Dugugodišnja muza Quentina Tarantina tako će na tom mjestu zamijeniti glumicu Liv Tyler, i postati nova promotorica ove prestižne francuske modne kuće. Njihove mirisne kapljice, smatraju u Givenchyju, najbolje će promovirati lijepa Uma.

Doduše, dok su o reklamnoj kampanji poznati mnogi detalji, još se uvijek baš ništa ne zna o sastojku parfema koji će zasigurno biti hit. Zasad je samo poznato da će ove jeseni biti predstavljen u Europi, a iduće godine i u Americi. Ne znam se čak ni kako će se zvati.

Umi Thurman ovo neće biti prvi ovakakv "izlet" u svijet parfema. Prije nekoliko godina bila je zaštitno lice Lancomeova parfema Miracle, no s njima je sad na sudu jer su reklame s njom u glavnoj ulozi nastavili koristiti i nakon isteka ugovora. Glumica zbog toga traži 15 milijuna dolara odštete, a njezini odvjetnici tvrde da bi traženi iznos mogla dobiti.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika