20.04.2009. / 12:30

Autor: Anamarija Kronast

Uvod u majčinstvo: Ellen Pompeo je trudna

Glavna glumica kultnog serijala “Uvod u anatomiju” objavila je kako je u drugom stanju, a iako još ne želi odati spol bebe, ona i suprug Chris iznimno se vesele prinovi

Ellen i suprug ChrisEllen i suprug ChrisGlavna glumica kultne serije "Uvod u anatomiju" ,Ellen Pompeo (39), ovih je dana obznanila kako ona i njezin suprug Chris Ivery(41) očekuju bebu.

Par inače rijetko s javnošću dijeli svoj privatni život, no ovu su sretnu vijest odlučili podijeliti sa svima, a buduća mama nije nimalo praznovjerna i nije joj bio nikakav problem odmah odati da je u drugom stanju.
Presretni smo i premda znamo da će nam se cijeli svijet okrenuti naglavačke, jedva čekamo da se beba rodi-odala je Ellen novinarima dodajući kako će sada uvelike morati promijeniti i režim putovanja kakav su dosad imali.

Naime, par je obožavao svaki slobodan trenutak iskoristiti kako bi nekamo zajedno otputovali. Znamo bi im se dogoditi i da cijeli dan spavaju, no kako nisu imali nikakvih obveza, to nije bio problem. Sada će sve biti drukčije. Inače, Ellen i Chris vjenčali su se prije dvije godine, a njihov brak nikada nije potresao niakkav skandal. Slovili su za skladan par, a beba će to zasigurno još više učvrstiti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika