27.04.2009. / 08:55

Autor: Katarina Zorić

Balističari sumnjaju u Šlogarovu priču oko ubojstva Ivane Hodak

Policija nimalo ne sumnja da je upravo Šlogar ubojica i da iza njega ne stoji nitko drugi, nikakav mogući naručitelj ili drugi počinitelj

Šlogar navodno stalno mijenja iskazeŠlogar navodno stalno mijenja iskazeBalističari ne potvrđuju mogućnost da se ubojstvo Ivane Hodak odigralo upravo onako kako to govori osumnjičeni Mladen Šlogar Žila. Iako je sasvim nedvojbeno da je ubojstvo počinjeno pištoljem koji je nađen kod Šlogara, čini se da balističari ne potvrđuju da je ubojstvo moglo biti počinjeno onako kako on to opisuje, neslužbeno doznaje Večernji list.

U ovome trenutku ne može se nagađati da je zločin ipak počinio možda netko drugi. Međutim, policija nimalo ne sumnja da je upravo Šlogar ubojica i da iza njega ne stoji nitko drugi, nikakav mogući naručitelj ili drugi počinitelj.

Novi elementi koji su se pojavili u istrazi ubojstva Ivane Hodak bacaju sjenu sumnje na tvrdnje da se sve odigralo onako kako priznaje uhićenik Šlogar. Ne pomaže ni to što Šlogar stalno mijenja iskaze, a i detalji nisu uvijek isti. Ipak, to ne treba čuditi jer je riječ o psihički nestabilnoj osobi.

Vezane vijesti

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija...

Do 31. kolovoza otvoren natječaj Zaklade Ivana Hodak za dodjelu stipendija siromašnim studentima

Do 31. kolovoza bit će otvoren natječaj za dodjelu stipendije za preddiplomski studij koju u spomen na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika