01.05.2009. / 09:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza Anđelke Subašić: Svibanj donosi inflaciju ideja i pokretanje ekonomije

Nacionalova astrologinja prognozira da će vodeće ekonomske zemlje nametati pravila kojima će regulirati osnovne vrijednosti važnih za opstanak njihovog standarda i za pokretanje ekonomije sa mrtve točke

Anđelka SubašićAnđelka SubašićSvibanj je mjesec u kojem će stabilne, vodeće i muške kvalitete planetarnih energija pokrenuti cijeli niz makroekonomskih i društvenih zbivanja. Vodeće ekonomske zemlje nametati će pravila kojima će regulirati osnovne vrijednosti važnih za opstanak njihovog standarda i za pokretanje ekonomije sa mrtve točke. Recesija nikome ne odgovara, posebice ne materijalistima.

Od 07.svibnja sve do kraja mjeseca svakome od nas dolaziti će na stol pitanja i problemi koje nismo do kraja riješili u siječnju ove godine. To npr znači da će se kriza sa plinom ponoviti. Mnogi ugovori morati će se revidirati. Usporeni pregovori na svakom području. Zato krećite ranije na put, na sastanak. Pažljivo i do najsitnijih detalja pregledajte ugovorei dokumente koje potpisujete jer će upravo ti naoko sitni detalji kasnije izazivati probleme.

Konjukcija Jupitera i Neptuna na 326º ekliptike pokreće inflaciju ideja u ekonomiji, jačanje duhovnosti, crkve ali i lijevih političkih usmjerenja, potiče intelektualni zanos i ekspanziju, širenje infekcija i zaraznih bolesti a nastalih iz pretjeranog uživanja u hrani i piću (jetra, bolesti srca i krvnih žila). Njemačka, Francuska, Švedska, Poljska, Danska, Rusija i S.Arabija prednjačiti će u kreiranju globalne svibanjske slike.

Prevladati će muški principi poput neumjerenosti, nasilnosti, osvajačkih i seksualnih strasti. Klimatske prilike su promjenljive: izmjene hladnog, suhog sa grmljavinama, toplog i suhog vremena, ali u svakom slučaju vjetrovitog.

U svibnju možemo izdvojiti slijedeće radne dane kao izuzetno rizične. Petak 08.05, ponedjeljak 18.05. i ponedjeljak 25.05. Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan prije ili nakon navedenih datuma. Tada će vam, naime biti stvari puno jasnije i imati ćete relevantnije informacije, kako u navedene dane ne biste doživjeli nepredviđena iznenađenja.

Četvrtak 07.05. počinje otežana i usporena komunikacija. Ponavljanje krize sa plinom-naftom.
Ponedjeljak 18.05. teške ali neminovne odluke autoriteta (vlasti). Prava konfuzija s izbornim rezultatima na lokalnim izborima. Četvrtak 21.svibnja započinje ujedinjena inicijativa najrazvijenijih zemalja zapada i sjeverozapada za poticanje potrošnje, a u svrhu pokretanja sa mrtve točke recesije.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika